Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

Ajándékok
2 400 Ft
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
2 220 Ft (+8%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Gyártói kód: V243
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

2 400 Ft Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange
    ST70743
Kiemelt Termék
Ajándékok
Ajándékok
Ajándékok
Expander Pro's Pro Resistance Tube

Expander
Pro's Pro Resistance Tube

3 390 Ft
2 890 Ft
Megtakarítás 15%
Ajándékok
Ajándékok
Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - narancssárga Ébreszd fel a belső sportolót a Pro's Pro Flat...több

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - narancssárga

Ébreszd fel a belső sportolót a Pro's Pro Flat Speed Ringgel. Ezt a sokoldalú sportfelszerelést élénk narancssárga színben úgy tervezték, hogy a teljesítményedet a következő szintre emelje. Akár fitneszrajongó, akár profi sportoló vagy, ez a termék biztosan kiegészíti edzésprogramodat. Nagyvonalú, 70 cm-es átmérőjének köszönhetően sokoldalú és alkalmazkodó kiegészítője sport- és fitneszfelszerelésének.

Dinamikus kialakítás

Ez a Pro's Pro elegáns, lapos sebességgyűrűje az egyszerűség és a praktikum kombinációját mutatja be. Kialakítása lehetővé teszi az egyszerű használatot és az egyszerű tárolást, miközben megőrzi a rendszeres használathoz szükséges rugalmasságot. Használhatod külön-külön, vagy más edzőeszközökkel együtt, hogy gyorsasági és ügyességi képességeidet felgyorsítsd, így az edzések gyorsabbak és eredményesebbek lesznek.

Rugalmasság a javából

A Pro's Pro Flat Speed Ring az alkalmazkodóképességről tesz tanúbizonyságot. Használja önállóan változatos ügyességi és lábmunkát segítő edzésgyakorlatokhoz, vagy alakítsa át hulahoppkarikává a szórakozás és a fittség egy újabb rétegéért. Formálhatósága megadja a szabadságot, hogy elszakadj a hétköznapoktól, és gyakorlatok sokaságát építsd be a rutinodba.

Élénk láthatóság

A Pro's Pro Flat Speed Ring meggyőző élénk narancssárga színe fokozza a láthatóságát, így bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik. Ez a figyelemfelkeltő árnyalat garantálja, hogy mindig éles maradjon a fókusz, akár gyenge fényviszonyok között, beltérben, akár napsütéses időben gyakorolsz.

A termék részletei

- Fő szín: Narancssárga - Gyártói kód: V243 Emeld meg a fitneszutadat a Pro's Pro Flat Speed gyűrűvel. Figyelemre méltó kialakítása és funkcionalitása biztosítja, hogy ez nem csak egy újabb sporteszköz, hanem egy játékváltó, amely felpezsdíti az edzéseket!

Termék szám: ST70743
Fő szín: narancssárga
Termékkód: V243
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.