Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Ajándékkártya-szabályzat

UTALVÁNY SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

2022. április 4-től érvényes

 

I. Fogalommeghatározások

1. Az utalvány kibocsátója - Strefa Tenisa Kft. A társaság székhelye Bohaterów Września Avenue 12, 02-389 Varsó, bejegyezve a Varsói Fővárosi Kerületi Bíróság cégjegyzékébe, az Országos Cégbírósági Nyilvántartás kereskedelmi osztályán a KRS 0000545256 szám alatt. Varsó Főváros Kerületi Bírósága Varsóban, a XII. Országos Bírósági Nyilvántartás kereskedelmi osztálya; Adóazonosító szám (NIP): 7010469498; Statisztikai számjel (REGON): 360859723;

2. Webáruház - a www.tennis-zone.hu online áruház tenisztermékeket és szolgáltatásokat kínál eladásra. A webáruház a kibocsátó tulajdonában van.

3. Tennis Zone Utalvány, a továbbiakban: Utalvány - a kibocsátó által a birtokos részére nyomtatott kártyaként kiadott kedvezménykód, amely a birtokosát feljogosítja arra, hogy a tennis-zone.hu webáruházban kínált Árucikkeket megvásárolja; a kibocsátó a kiadott utalványok mindegyikét egyedi azonosító számmal tegye egyedivé.

4. Vásárló - az a személy, aki a kibocsátótól Utalványt vásárol a kibocsátónak történő pénzátutalás ellenében, valamint az a személy, aki a kibocsátótól Utalványt kap, amelyet a kibocsátó által folytatott promóciós és marketingkampányok részeként a kibocsátó egy tetszőlegesen meghatározott összeggel finanszíroz;

5. Utalvány birtokosa - az a személy, aki az utalványt felhasználja az áru megvásárlásakor a www.tennis-zone.hu webáruházban;

6. Merchandise árucikkek - a www.tennis-zone.hu webáruházban eladásra kínált ruházat, lábbeli, sportfelszerelés, kiegészítők és szolgáltatások, azonban az Utalványok és ajándékkártyák nem minősülnek Merchandise árucikkeknek.

 

II. Általános Szerződési Feltételek

 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek meghatározzák az Utalvány birtokosa által történő használatnak az általános feltételeit.
 2. A Szabályzat a www.tennis-zone.hu domain alatt üzemeltetett webáruházban vásárolt Árucikkekre vonatkozik. A fent említett webáruházban vásárolt Árucikkek visszaküldésének szabályait a következő dokumentum határozza meg: A Webáruház Szabályzata és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések.
 3. A Vásárlótól kapott, az Utalvány eredeti névértékének megfelelő összegű pénzösszeg megfizetése ellenében a kibocsátó vállalja, hogy az Utalványt átadja a Vásárlónak, és elfogadja azt beváltásra a www.tennis-zone.hu webáruházban. Az Utalvány átadása a Vevőnek kizárólag az Eladó által felkínált szállítási módokon történhet. Az Utalvány nem adható át egy másik Utalványon lévő pénzösszegért cserébe. Az Utalvány nem váltható át készpénzre a névértékénél alacsonyabb összegre, különös tekintettel arra, hogy az Utalványra nem vonatkoznak a promóciók, kedvezmények, leárazások vagy egyéb árcsökkentések. Az Utalvány az Ügyfél által teljesített következő fizetések ellenében adható ki: készpénz, bankkártya, hitelkártya vagy egyéb gyors online fizetés.
 4. Az Utalvány felhasználásával vásárolt Árucikkeket az általános szabályoknak megfelelően kell visszaküldeni.
 5. Az Utalvánnyal vásárolt Árucikkek visszatérítését a vásárló által megadott bankszámlára kell visszautalni legkésőbb a visszaküldést követő 14 napon belül.
 6. A készpénzért cserébe kapott Utalvány eredeti névértéke a vásárló választása szerint a következők lehetnek: 4 000, 8 000, 12 000, 20 000, 25 000, 40 000, 80 000 HUF
 7. Az Utalvány kizárólag a www.tennis-zone.hu webáruházban használható fel.
 8. Az utalvány sem részben, sem egészben nem váltható fel készpénzre, és nem adható vissza a kibocsátónak. A fentiek akkor is érvényesek, ha az Utalványt az érvényességi időn belül nem váltják be.
 9. Az Utalvány nem érvényteleníthető vagy zárolható.
 10. Mivel az Utalványok bemutatásra szóló kártyák, az Utalvány beváltása akkor is érvényes tranzakciónak minősül, ha az Utalvány jogosulatlanul került a Birtokos tulajdonába.
 11. A kibocsátó nem vállal felelősséget az Utalványnak a Vásárló általi megvásárlását követő elvesztéséért, megsérüléséért vagy megsemmisüléséért, illetve harmadik fél általi jogosulatlan felhasználásáért.

 

III. Az Utalvány felhasználási feltételei

1. A kibocsátó csak olyan utalványokat fogad el a www.tennis-zone.hu webáruházban történő beváltásra, amelyeket a lejárati időn belül mutattak be beváltásra.

2. A Birtokos az Utalványt az Árucikkek kifizetésével váltja be, az utalványon szereplő kódhoz rendelt pénzeszközök felhasználásával.

3. A fizetési folyamat során csak egy Utalvány használható fel a webáruházban.

4. Abban az esetben, ha a megvásárolt Árucikkek értéke magasabb, mint az Utalvány aktuális névértéke, a jogosult köteles az árkülönbözetet készpénzben, bankkártyával vagy hitelkártyával kifizetni.

5. Az Utalvány csak egyszer használható fel. Az Utalványon szereplő pénzeszközöket nem lehet többször felhasználni.

6.  A Kibocsátó jogosult megtagadni az Utalvány beváltását abban az esetben, ha:

a. az Utalvány érvényessége lejárt,

b. az Utalvány olyan mértékben megsérült, hogy az utalványon rögzített adatok nem olvashatók és nem vihetők be hibátlanul a rendszerbe.

c. az Utalvány feldolgozása technikailag lehetetlen (különösen akkor, ha a kibocsátó IT-rendszeréhez való kapcsolódás nem lehetséges), azzal a kikötéssel, hogy a c. pontban említett esetben a kibocsátó az Utalványt az említett pontban jelzett zavaró tényező eltávolítása után azonnal feldolgozza,

 

IV. Az Utalvány típusa, aktiválása és feltöltése

 1. Az Utalványok csak a bemutatásra szóló kártyákra korlátozódnak.
 2. Az Utalvány aktiválására akkor kerül sor, amikor a kibocsátó az Utalványt a vásárló részére kibocsátja, miután a Vásárló bizonyos pénzösszegeket befizetett.
 3. Az Utalvány attól a naptól számított 12 (tizenkét) hónapig érvényes és aktív, amelyiken a kibocsátó az Utalványt a Vevőnek kiadja.

 

V. Az utalvánnyal kapcsolatos intézkedések és panaszok

 1. Az Utalvány kibocsátásakor a Vásárló a Kibocsátótól egy nem adóügyi dokumentumot kap, amely igazolja a vásárlást és a megvásárolt Utalvány névértékét.
 2. Az Utalványnak a Kibocsátó Webáruházában történő felhasználásával kapcsolatos bármely panaszt a Kibocsátó haladéktalanul, de legkésőbb a panasz írásbeli benyújtásától számított 14 napon belül kezeli.
 3. A panaszokat az [email protected] e-mail-címen lehet benyújtani.
 4. A megvásárolt Árucikkekkel kapcsolatos panaszokat az Általános szerződési feltételek alapján lehet benyújtani.

VI. Záró rendelkezések

A Szabályzat 2022. április 22-től további rendelkezésig érvényes.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.