Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning akadály Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Narancssárga

3 300 Ft
Gyártói kód: V126
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Narancssárga

3 300 Ft Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Narancssárga
    ST71338
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - narancssárga Vezesd az edzésedet innovatív megközelítéssel a...több

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - narancssárga

Vezesd az edzésedet innovatív megközelítéssel a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12-vel. Több mint egy egyszerű akadály, ez a robusztus edzőeszköz arra lett tervezve, hogy új magasságokba emelje a sportedzést.

Úttörő tervezés

Az excentrikus narancssárga árnyalatokat kihasználva a Pro's Pro signature sorozat könnyedén megkülönböztető érzést biztosít sportfelszerelésének. Az összetéveszthetetlen narancssárga szín nemcsak vonzó esztétikát kölcsönöz az akadálynak, hanem az időjárási körülményektől és napszaktól függetlenül maximális láthatóságot is biztosít a pályán végzett edzések során.

Fokozott koordináció

Akár profi sportoló, akár a fitnesz szerelmese, a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 elengedhetetlen kiegészítője az edzésrutinjának. Ez a legmodernebb edzőberendezés jelentősen segíti az általános koordináció és a mozgékonyság javítását a dinamikus sportkörülmények között.

Kiemelkedő tartósság

A Pro's Pro ezen ötletes árucikke kiváló minőségű anyagokból készült, és úgy épült, hogy ellenálljon az intenzív edzéseknek. Tartósságát úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön elkötelezettségének és intenzitásának, így szezonról szezonra megbízható edzőpartnert biztosít Önnek.

Kihagyhatatlan jellemzők

Képzelje újra edzéseit ezzel az exkluzív gyártói kóddal ellátott termékkel: V126. Ez az egyedi azonosító több, mint egy kód; a minőséget és a szakértelmet jelképezi, amelyet ennek a nagyteljesítményű sportfelszerelésnek a megalkotásába fektettünk minden szempontból. A Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Orange több mint egy egyszerű termék; ez egy valódi edzőtárs, amely kézzelfogható különbséget jelenthet a teljesítményedben. Hozd ezt a dinamikus és merész kiegészítést edzésfelszerelésedhez, és nézd meg, ahogy sportolásod átalakul.

Miért a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - narancssárga?

A hétköznapi edzőeszközökkel teli sportvilágban a Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 kiemelkedik, innovatív dizájnjával és kiemelkedő funkcionalitásával szakít a formával. A sportrajongók számára, akiknek fontos a stílus és a tartalom, ez a kiváló edzőhinta elengedhetetlen befektetés.

Termék szám: ST71338
Termékkód: V126
Szín: Narancssárga
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.