Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Expander Pro's Pro Resistance Tube

3 570 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 300 Ft Megtakarítás 8 %
Gyártói kód: I198
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Resistance Tube

3 300 Ft Pro's Pro Resistance Tube
    ST66172
Élénkítse edzését a Pro's Pro ellenállás csővel Emelje teniszjátékát a Pro's Pro Resistance...több

Élénkítse edzését a Pro's Pro ellenállás csővel

Emelje teniszjátékát a Pro's Pro Resistance Tube ellenálláscsővel. Ez a rugalmas ellenállási szalag sokoldalú és funkcionális eszközként szolgál, ideális az általános teljesítményük fokozására törekvő játékosok számára.

Kiemelkedő kialakítás a maximális teljesítményért

A Pro's Pro Resistance Tube puha, kényelmes markolattal rendelkezik, amely biztonságos tartást biztosít az erőteljes edzések során. A szalag rugalmassága a fittségi szintek széles skáláját szolgálja ki, így a jelenlegi fittségi képességektől függetlenül mindenre kiterjedő edzésélményt nyújt.

Minden teniszező számára készült

A tenisz mozgékonyságot, gyorsaságot és erőt igényel. Akár újonc vagy, aki az adogatásaidat próbálgatja, akár veterán, aki az ütéseidet tökéletesíti, ez az ellenálláscső megfelelő kiegészítője az edzésprogramodnak. Ez egy uniszex eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse az átfogó edzést minden szintű játékos számára - a kezdőktől a profikig.

Eredményorientált edzés

Az ellenálláscső nem csak az állóképesség és az erőnlét edzését segíti, hanem a teniszező által leginkább használt speciális izomcsoportokat is célba veszi. Ennek az eszköznek az edzésbe való beépítése megerősíti a törzs stabilitását, növeli az általános erőt és javítja a testmozgást - a győztes teniszjáték kulcsfontosságú összetevői.

Termék szám: ST66172
Termékkód: I198
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.