Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Edzőeszközök Labda elkapók

Szűrők bezárása
  •  
  •  
-tól/től -ig
A te választásod
A szűrővel nem találhatók eredmények!
Tréner készlet Tourna Fill & Drill
Tréner készlet Tourna Fill & Drill

Tréner készlet
Tourna Fill & Drill

7 450 Ft
Tréner készlet Pro's Pro Go & Back

Tréner készlet
Pro's Pro Go & Back

1 800 Ft

A gumikötéllel ellátott teniszlabdáink kiváló minősége és tartóssága

A legjobb gumikötéllel rendelkező labdákat keresed az edzéshez? Tekintsd meg kiváló minőségű gumiból készült teniszlabdáink széles választékát, amelyek kiváló szilárdságot és tartósságot biztosítanak a játék során.

A legjobb teniszlabdák gumikötéllel profi játékosoknak és amatőröknek egyaránt

A gumikötéllel ellátott teniszlabdáink ideálisak a profi játékosok és az amatőrök számára, mivel kiegyensúlyozott, egyenletes ütést biztosítanak és kiválóan ellenállóak a rongálódással szemben. Ezeknek a labdáknak az a célja, hogy megkönnyítsék a teniszezés megtanulását, ha nem áll rendelkezésünkre egy pálya, vagy nincs edzőpartnerünk.

Teniszlabdák gumikötéllel széles választéka a te igényeidnek megfelelően

Különböző méretű és keménységű teniszlabdákat is találsz az elvárásaidnak megfelelően. Próbáld ki gumikötéllel ellátott teniszlabdáinkat, és győződj meg személyesen a minőségükről.

A gumikötéllel rendelkező teniszlabdáink ellenálló képessége a rongálódással szemben és az egyenletes ütés

A gumikötéllel ellátott labdáknak kiemelkedő tartóssággal kell rendelkezniük, és egyenletes ütést biztosítaniuk. A legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően a Tennis Zone-ban található labdák többször is használhatók anélkül, hogy az edzés színvonala észrevehetően csökkenne.

Tapasztald meg a gumikötéllel ellátott teniszlabdáink minőségét és próbáld ki még ma

A Tennis Zone-ban kapható teniszlabdák gumikötéllel ideális edzőeszközök, amelyek nem igénylik a pályán való tartózkodást, egy partner jelenlétét vagy egy falat, amelyhez a labda pattogtatása szükséges. Ezzel az eszközzel szinte bárhol megengedhetjük magunknak az edzést. Nézd meg a Tennis Zone labdák gumikötéllel választékát, és győződj meg róla saját szemeddel!

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.