Visszatérítés és panaszkezelés

A megrendelt áruk ingyenes visszaküldése.

A Tennis Zone-nál ingyenes visszaküldést kínálunk.

Az alábbiakat kell tennie az ingyenes visszaküldéshez:

1. Töltse le és töltse ki a visszaküldési vagy reklamációs űrlapot.

Visszaküldési űrlap
Reklamációs űrlap 

2. Csomagolja be a visszaküldeni kívánt árut. Ne feledje, hogy megfelelően védje a termékeket a szállítás során keletkező sérülésektől.

Ha útmutatásra van szüksége a csomagolást illetően, itt találja: https://www.packeta.hu/csomagolas

3. Írd rá a címedet és a kódot, ami ahhoz szükséges, hogy a csomagod megérkezzen hozzánk.

Tennis Zone
Kód: 93013583
Utca: Graniczna 11
Város: Sekocin Nowy
Irányítószám: 05-090
Lengyelország
tel. +48 22 823 37 48

4. Vidd a csomagot a legközelebbi PACKETA POINT-ra. A pontok listáját itt találod. https://www.packeta.hu/atvevohelyek

5. A küldeményt az alábbi linkre kattintva követheted nyomon,  a csomag elküldésekor kapott nyomon követési számot megadva.

https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search

6. Várj a kapcsolatfelvételre a részünkről és a pénzed visszatérítéséről. Kapsz egy e-mailt, amint megkapjuk a csomagodat. A lehető leghamarabb, de legfeljebb 14 nappal a csomagod kézhezvételét követően visszatérítjük a pénzed.

 I. Visszatérítés

1. A fogyasztói jogokról szóló törvény 27. cikkével összhangban az elállási jog az adásvételi szerződéstől (visszaküldés), a fogyasztónak joga van 14 napon belül elállni a megállapodástól, amikor online vásárol. Ez a jog a fogyasztóra vonatkozik, tehát nem a gazdasági tevékenységet végző természetes személyre, aki az árut e tevékenység folytatásához használta.

2. Az áru visszaküldése a vásárlást igazoló dokumentum alapján történhet. A visszaküldött árun nem lehetnek kopás jelei. A fogyasztó a vásárlástól számított legfeljebb 30 napon belül elállhat az adásvételi szerződéstől.

Az árut a „RETURN” megjegyzéssel kell visszaküldeni a következő címre:

Tennis Zone
Kód: 93013583
Utca: Graniczna 11
Város: Sekocin Nowy
Irányítószám: 05-090
Lengyelország
tel. +48 22 823 37 48

3. A Strefa Tenisa szállítási költségeit a visszaküldés során a feladó viseli.

4. Utánvétes visszaküldés nem lehetséges.

5. A megrendelés teljes visszaküldése esetén a visszatérítés tartalmazza a visszaküldött áru értékét a szállítási költségekkel együtt (a számlán található). Részleges visszatérítés esetén az átutalt összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket.

6. Egy termék visszaküldésekor a rendszer kivonja a megrendelt termékek értékeit a rendelési előzményekből.

7. A visszaküldött árukra vonatkozó pénzeszközök visszatérítésére legkésőbb 14 napon belül kerül sor a visszaküldött áru Ügyféltől történő átvételének napjától számítva. A visszatérítés a termék (ek) költségére vonatkozik a szállítási költséggel együtt (csak teljes visszaküldés esetén). A visszatérítés az Ügyfél által megjelölt bankszámlára történik.

Elállási űrlap minta (visszaküldési űrlap) - LETÖLTÉS

 

II. PANASZOK

1. Az utánvétes panaszok nem érkeznek be és nem kerülnek feldolgozásra.

2. Panasz esetén ki kell töltened és el kell küldened a panaszlapot az áruház címére (az áruval együtt), feltüntetve a következőket: név, vezetéknév, elérhetőségek (e-mail, telefonszám) és részletes leírás a visszaküldött áru hibájáról. Ezenkívül a visszaküldött áruval együtt meg kell küldened a vásárlást igazoló dokumentumot. A reklamált terméket meg kell tisztítanod minden szennyeződéstől.

3. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a panasz részeként elküldött áruknak meg kell felelniük az alapvető higiéniai követelményeknek. Az Ügyfél köteles a kifogásolt termékeket tisztán, szennyeződés nélkül és higiénikusan ártalmatlanul, azaz kellemetlen szagok nélkül visszaküldeni.

4. Elfogadott panaszok esetén a visszatérítést banki átutalással garantáljuk az Ügyfél által megjelölt számlára.

5. A Polgári Törvénykönyv 558. cikke 1. § -ának megfelelően kizárt az Eladó felelőssége a Termékre vonatkozó jótállás alapján a Vevővel szemben, aki nem fogyasztó.

Panaszűrlap -minta - LETÖLTÉS

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.