Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Biztonság

Biztosítunk Téged, hogy a Tennis-Zone üzletében biztonságos a vásárlás.

Először is, mi vagyunk a legnagyobb és legismertebb lengyel teniszbolt, amely 2006 óta működik. A Strefa Tenisa a www.strefatenisa.com.pl egy internetes webáruház de két helyi üzletünket is megtalálod Varsóban. Az egyik, amelyet több mint 10 évvel ezelőtt hoztak létre, az al. Bohaterów Września 12 (a MERA és a PRO-PLAY bíróságok területe). A második üzlet, amelyet 2016 -ban alapítottak, a SILVA bíróságokon belül, az ul. Puławska 531 címen.

Másodszor, együttműködünk a világ legnagyobb tenisz- és sporttermék -beszállítóival, ennek köszönhetően lengyelországi raktárunkban ezen termékek legnagyobb választékát találod. Olyan teniszmárkákat forgalmazunk, mint: Wilson, Head, Babolat, Yonex, Pacific, Dunlop, Tecnifibre, Prince és olyan általános sportágakban tevékenykedő kereskedők termékeit is, mint a Nike, Under Armour, Adidas, Asics, Lotto, New Balance, Fila, Mizuno, Hydrogen, Joma és sok más mások. Üzleteinkben biztosan találsz olyan termékeket, amelyek mégmagasabb szintre emelik a fanatizmusod.

Harmadszor, szolgáltatásainkat amatőrök és profik egyaránt használják. A legjobb lengyel teniszjátékosok bíznak bennünk, ezért vásárolnak professzionális teniszfelszerelést nálunk és a versenyeszközeiket is nálunk szervizelték. Azért választottak minket, mert szakemberek vagyunk a saját területükön. Csapatunk együttdolgozik, többek között teniszedzőkkel és oktatókkal, professzionális teniszütő -kereskedőkkel, tanácsadókkal a teniszfelszerelések kiválasztásában és még sokan másokkal, akik számára a tenisz nemcsak szakma, hanem szenvedély is.

Negyedszer, üzletünkben az SSL (Secure Socket Layer) protokollt használjuk, amely a jelenleg rendelkezésre álló legbiztonságosabb mechanizmus az átvitt adatok védelmére. Ez a fajta védelem abból áll, hogy kódoljuk az adatokat a böngészőből történő elküldés előtt, majd dekódoljuk a szerverünkhöz való biztonságos hozzáférést követően. Az SSL titkosítja, hitelesíti és biztosítja az információk integritását. Miután csatlakoztál egy biztonságos webhelyhez, észre fogod venni, hogy a http -cím https -re változik az oldal címében.

Ötödször, az elektronikus fizetéseket Lengyelország egyik legnagyobb fizetési vállalata, nevezetesen a Przelewy24 végzi. A Przelewy24 a fizetési ágazatban a legjobb gyakorlatok alapján kifejlesztett adatbiztonsági szabványt alkalmazza. A PCI / DSS szabvány tizenkét legfontosabb kérdést fed le a biztonsági menedzsmenttől a magatartási kódexeken, eljárásokon, hálózati architektúrán, szoftverfejlesztésen és egyéb óvintézkedéseken keresztül. A tanúsítvány garantálja, hogy a Przelewy24 megfelel a Payment Card Industry (PCI) Standard Security Standard (DSS) szabványnak, amelyet a VISA és a MasterCard közösen fejlesztett ki. 

Mint látható, a www.tennis-zone.hu áruházban történő rendelés nagyon biztonságos. Professzionális vállalat vagyunk hagyományokkal, amelyek maximális biztonságot nyújtanak, hogy biztonságban érezhesd magad üzletünkben vásárolva.

 
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.