Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

Ajándékok
2 400 Ft
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
2 220 Ft (+8%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Gyártói kód: V241
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

2 400 Ft Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue
    ST70742
Kiemelt Termék
Ajándékok
Ajándékok
Ajándékok
Expander Pro's Pro Resistance Tube

Expander
Pro's Pro Resistance Tube

3 390 Ft
2 890 Ft
Megtakarítás 15%
Ajándékok
Ajándékok
Pro's Pro Flat Speed Ring 50cm - kék Kiváló edzőfelszerelés kezdő sportolóknak Növeld az...több

Pro's Pro Flat Speed Ring 50cm - kék

Kiváló edzőfelszerelés kezdő sportolóknak

Növeld az edzés hatékonyságát a Pro's Pro Flat Speed Ringgel, amelyet a lábmunkagyakorlatok, a gyorsasági edzés és az általános atlétikai teljesítmény fokozására terveztek. A Pro's Pro Flat Speed Ring egy sokoldalú edzéselem, amely kombinálható más edzőeszközökkel, vagy akár szórakoztató, fittséget javító hulahoppkarikaként is használható, hasznos eszköznek bizonyul az egészségért rajongók és a profi sportolók számára egyaránt.

Stabil, professzionális minőség

Tökéletes átmérő és robusztus felépítés

A Pro's Pro Flat Speed Ring professzionális minőségével és 50 cm-es átmérőjével úgy készült, hogy ellenálljon a szigorú és rendszeres használatnak. Lapos kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást és hordozhatóságot, így alkalmas otthoni edzésekhez, vagy a felszerelésébe csomagolva egy kiterjedt szabadtéri vagy edzőtermi edzéshez. Eddz keményen anélkül, hogy aggódnod kellene a tartósság miatt ezzel a robusztus felépítésű sebességgyűrűvel.

Könnyű integráció

Jól együttműködik más edzőeszközökkel

A pragmatikus megközelítéssel tervezett sebességgyűrű hibátlanul integrálható más edzésparadigmákkal, hogy felerősítse az edzéseredményeket. Legyen szó agility létrákról, gyorsasági kúpokról vagy edzőakadályokról, a Pro's Pro Flat Speed Ring fokozza az edzésdinamikát egy átfogóbb és hatékonyabb edzésprogram érdekében.

Élénk kék árnyalat

Szemet gyönyörködtető és inspiráló

Az élénk kék színárnyalatot viselő Pro's Pro Flat Speed Ring elegáns egyensúlyt teremt a professzionális teljesítmény és az esztétikai vonzerő között. Ez az elsődleges kék szín nem csak színpompássá teszi edzőtermi tartozékgyűjteményét, hanem elősegíti a vizuális követést a sebesség- és ügyességi gyakorlatok során.

A termék részletei

- Fő szín: Kék - Gyártói kód: Kék - Gyártói kód: Kék - Gyártói kód: Kék - Gyártói kód: V241 Merüljön el a hatékonyabb és élvezetesebb edzésélményben a Pro's Pro Flat Speed Ringgel - a funkcionalitás, a minőség és a stílus tökéletes keveréke.

Termék szám: ST70742
Fő szín: kék
Termékkód: V241
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.