Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning akadály Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - green

4 490 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

3 680 Ft Megtakarítás 18 %
Gyártói kód: V128
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - green

3 680 Ft Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - green
    ST85410
Tapasztalja meg a kiválóságot az edzésben a Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - zölddel Fokozza...több

Tapasztalja meg a kiválóságot az edzésben a Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - zölddel

Fokozza edzésjátékát a Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 élénkzöld színben. Ez a csúcsminőségű edzéskiegészítő aprólékosan kidolgozott, hogy javítsa koordinációs képességeidet a pályán. Függetlenül attól, hogy milyen sportot preferálsz; legyen az foci, tenisz, atlétika vagy bármilyen mozgékonyságon alapuló teljesítménysport, ezt a lapos akadályt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az edzésprogramodba.

Páratlan minőség és kialakítás

A Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 könnyű, mégis masszív konstrukcióval büszkélkedhet, amely optimális megbízhatóságot és tartósságot biztosít. Körülbelül 45 cm-es magasságával és körülbelül 50 cm-es szélességével megbízható teljesítményt ígér, amely a szigorú és intenzív edzéseken is megállja a helyét.

Kiemelkedő esztétika

A funkcionalitás mellett a Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 dinamikus zöld árnyalatban pompázik. Ez az élénk szín nemcsak vonzóvá teszi a sportfelszerelést, hanem javítja a láthatóságot is az edzés során, így bármilyen fényviszonyok között ideálisan használható.

Kényelem és hordozhatóság

Egyenként csomagolva minden egyes Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 egyszerű kezelhetőséget és tárolást biztosít. Könnyű szerkezete, valamint kompakt kialakítása rendkívül hordozhatóvá és könnyen hordozhatóvá teszi - állítson fel egy rögtönzött pályát, amikor és ahol csak akarja.

Termék azonosítása

A Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 a V128-as gyártói kóddal azonosítható, ami egyedülálló kialakítását és páratlan minőségét bizonyítja. A Pro's Pro Flat hurdle Quick 18-zal többet kap, mint egy edzéskiegészítőt; megbízható partnert kap az atlétikai kiválóságra való törekvésben. Kiváló kialakítása, színe és minősége miatt értékes kiegészítője minden sportoló, edző vagy sportrajongó gyűjteményének. Kezdje el még ma tökéletesíteni mozgékonyságát a Pro's Pro Flat akadály Quick 18 segítségével, és tapasztalja meg, hogy észrevehetően javul a koordinációja és a teljesítménye a pályán.

Termék szám: ST85410
Fő szín: zöld
Termékkód: V128
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.