Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Expander Body Sculpture Pilates Band

5 190 Ft
Gyártói kód: BB 2350
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Body Sculpture Pilates Band

5 190 Ft Body Sculpture Pilates Band
    ST74144
Tapasztalja meg a hatékony edzést a Body Sculpture Pilates Band segítségével Ha Ön egy...több

Tapasztalja meg a hatékony edzést a Body Sculpture Pilates Band segítségével

Ha Ön egy tapasztalt teniszező, aki innovatív módszereket keres edzésének felerősítésére, akkor felhívjuk figyelmét a kiváló minőségű ellenállási szalagra: Body Sculpture Pilates Band. Kifejezetten a statikus gyakorlatok intenzívebbé tételére tervezték, és kiválóan alkalmas a sérülések utáni regenerációs kúrákhoz, ez az eszköz az, amire szüksége van ahhoz, hogy fokozza játékát.

Body Sculpture Pilates Band - kompromisszumok nélküli minőség és tartósság

Érje el fitneszcéljait a Body Sculpture Pilates Band termékünkkel, amelyet kiváló minőségéért csodálnak. Ez a kiváló minőségű anyagokból készült ellenállási szalag hosszú távú használatot ígér, anélkül, hogy különleges tulajdonságai bármilyen formában romlanának. Ez azt jelenti, hogy a szalagja még hosszabb használat után is olyan jó marad, mint új korában.

Sokoldalúság a végső teljesítményért

Akár statikus gyakorlatokat végez az erőnlét javítása érdekében, akár sérülésből lábadozik, ez a szalag az Ön céljainak megfelelően van kialakítva. Egyedülálló kialakítása olyan extra ellenállást biztosít, amely túllépi a határait, miközben biztosítja, hogy a biztonságos határokon belül maradjon. Gyorsabban regenerálódjon, erősödjön, és fokozza teljesítményét a teniszpályán ezzel a sokoldalú eszközzel.

Kényelem és könnyű használat

A felhasználóbarát fogantyúkkal a Body Sculpture Pilates Band biztosítja, hogy kényelmes és könnyed edzésmunkát végezzen. Kék színkóddal ellátott, így könnyen észrevehető a sporteszköz-gyűjteménye között.

Termék szám: ST74144
Fő szín: kék
Termékkód: BB 2350
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.