Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Power Band Movo Mini Band Optimum - Zöld

4 630 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Power Band Movo Mini Band Optimum - Zöld

4 630 Ft Power Band Movo Mini Band Optimum - Zöld
    ST17962
Tapasztalja meg a végső sokoldalúságot a Power Band Movo Mini Band Optimummal A teniszezés,...több

Tapasztalja meg a végső sokoldalúságot a Power Band Movo Mini Band Optimummal

A teniszezés, mint más nagy terheléssel járó sportágak, nemcsak készségeket és stratégiát, hanem erőt, rugalmasságot és egészséget is igényel. A Power Band Movo Mini Band Optimum - zöld egy jól megtervezett és sokoldalú eszköz, amely tökéletes a teniszezők számára, akiknek biztosítaniuk kell, hogy a fizikai erőnlétük és rugalmasságuk a legmagasabb szinten legyen.

Fokozza a mozgékonyságot, a stabilitást és az erőt.

A Movo Mini Band kiváló eszköz a mobilitás és a stabilitás edzéséhez. Tökéletes bemelegítő tevékenységekhez, rehabilitációs edzésekhez és aktivációs gyakorlatokhoz, és elengedhetetlen a teniszben szükséges létfontosságú izomcsoportok, például a farizmok és a törzsizmok erősítéséhez.

Kényelem és tartósság kombinálva

Speciális anyagból készült, bőrbarát és kényelmes, így biztos lehetsz benne, hogy a Movo Mini Banddel való edzés kellemes élmény lesz. A selymes, puha, de rugalmas és rendkívül ellenálló szalag kiküszöböli a bőr húzódását és a szokásos rugalmas edzőszalagokkal járó irritációt.

Optimális ellenállási szint

A Movo Mini Band Optimum nagyobb, akár 65 cm-es nyújtási szintet kínál a 30 cm-es nyugalmi állapothoz képest, így ideális ellenállást biztosít az izomerő és állóképesség fokozásához. Hipoallergén és latexmentes, ez a szalag még a legérzékenyebb bőr számára is biztonságos.

Termék szám: ST17962
Szín: Zöld
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.