Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kiegyensúlyozó korong Eco Wellness Balance Cushion

7 450 Ft
Gyártói kód: QB-014
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Eco Wellness Balance Cushion

7 450 Ft Eco Wellness Balance Cushion
    ST79204
Nyissa ki teniszpotenciálját az Eco Wellness Balance Cushionnal Fokozza teniszjátékát és...több

Nyissa ki teniszpotenciálját az Eco Wellness Balance Cushionnal

Fokozza teniszjátékát és általános fittségét innovatív edzőeszközünkkel, az Eco Wellness Balance Cushionnal. Kifejezetten az optimális testtartás és egyensúlyozás szempontjából kulcsfontosságú izmok erősítésére tervezték, így ez a korong az edzésrutin szerves részévé válik.

Céltudatos kialakítás

Ez az egyensúlypárna a hasznosság és a sokoldalúság tökéletes ötvözetét nyújtja. Rengeteg gyakorlatba beépítheti, fokozva a koordinációt és a mozgáspontosságot. Kompakt méretének köszönhetően hordozható, így bárhol edzhet, ahol csak akar: a pályán, az edzőteremben vagy otthonában.

A fizikai edzésen túl

A tenisz teljesítményének új magasságokba emelése nem pusztán a fizikai erőnlétről szól - hanem a testtartásról is. Az Eco Wellness Balance Cushion ülőpárnaként is funkcionál, így elősegíti a helyes testtartás fenntartását ülés közben. Rendszeres használata jelentősen javíthatja testtartását, és ezáltal a pályán nyújtott teljesítményét.

Termék szám: ST79204
Fő szín: szürke
Termékkód: QB-014
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.