Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Power Band Movo Optimum

8 400 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Power Band Movo Optimum

8 400 Ft Power Band Movo Optimum
    ST65796
Maximalizálja a teniszedzést a Power Band Movo Optimum - zölddel Ha aktív teniszező vagy, és...több

Maximalizálja a teniszedzést a Power Band Movo Optimum - zölddel

Ha aktív teniszező vagy, és szeretnéd fokozni a játékodat, a MOVO Power Band Optimum tökéletes kiegészítője az edzésprogramodnak. Ez a power band megkönnyíti az erősítő, nyújtó és stabilizáló gyakorlatokat, így minden komoly sportoló számára kötelező tartozék.

Változatos edzési lehetőségek

A bemelegítő gyakorlatoktól kezdve a rehabilitációs mozgásokon át az aktivációs gyakorlatokig, ez a power band sokoldalú. Hatékonyan erősítheti az egész testet és a törzset, ami kulcsfontosságú a teniszezők számára, akiknek a nagy intenzitású mérkőzések során mozgékonyságra és gyors irányváltásokra van szükségük. Ráadásul az ülő életmódot folytatók számára is előnyös, segít javítani a testtartásukat és az általános közérzetüket.

Kiváló építési minőség

Az intenzív használatra tervezett MOVO Power Band Optimum robusztus és kiváló minőségű konstrukciójával büszkélkedhet. Tartós rugalmassága folyamatos használat után is állandó marad, így biztosítja az edzésekhez szükséges egyenletes feszültséget.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.