Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

9 340 Ft
Gyártói kód: 0359
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

9 340 Ft SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy
    ST73421
SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: az edzőpartnered Eddz okosabban és keményebben az SKLZ Pro Knit...több

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: az edzőpartnered

Eddz okosabban és keményebben az SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy segítségével. Ezt a fejlett edzőeszközt úgy tervezték, hogy megerősítse a felső és alsótest izmait, fokozva ezzel a tenisz teljesítményét. A tartósság és rugalmasság egyedülálló keverékével ez a mini szalag nemcsak az erődet növeli, hanem a mobilitásodat is javítja, így a teniszedzésed nélkülözhetetlen része lesz.

Erősít és mobilizál

Az SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy kihívást jelent az izmok optimálisabb aktiválására, így biztosítva, hogy minden edzésből a legtöbbet hozza ki. Támogatja az erőnléti edzésedet, a felső és alsó testrészeket egyaránt megcélozva. Az ezt a szalagot használó mozgások vagy gyakorlatok az erőteljes teniszütésekhez és a gyors, érzékeny lökésekhez szükséges izmok stabilitására ösztönöznek a pályán.

Kiváló minőség

Ez a mini szalag rugalmas anyagból készült, amely a legkeményebb edzések alatt is ellenáll. Annak ellenére, hogy strapabíró, az anyag nem irritálja a bőrt. Így kényelmetlenségtől mentesen, kizárólag a fizikai fejlődésre koncentrálhatsz.

Termék szám: ST73421
Fő szín: fekete
Termékkód: 0359
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.