Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Csúszótárcsa SKLZ Slidez 2p

15 000 Ft
Gyártói kód: SLDS-001
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

SKLZ Slidez 2p

15 000 Ft SKLZ Slidez 2p
    ST73475
Intenzifikálja a tenisz edzéseket az SKLZ Slidez 2P-vel Az SKLZ Slidez 2P egy kifejezetten a...több

Intenzifikálja a tenisz edzéseket az SKLZ Slidez 2P-vel

Az SKLZ Slidez 2P egy kifejezetten a lábizmok erősítésére tervezett edzőeszköz, amely jelentősen növeli a sebességet és a mozgékonyságot a teniszpályán. Ez a sokoldalú edzőeszköz új szintre emeli a teniszedzéseket. A Slidez 2P biztosan a napi edzésrutin nélkülözhetetlen elemévé válik, függetlenül a tudásszinttől.

Hatékony, sima csúszásmentes edzések

Az alacsony súrlódású felülettel rendelkező Slidez lehetővé teszi a sima, korlátlan mozgást bármilyen felületen. A lábgyakorlatok hatékonysága felerősödik, új ápoló mélységek és robbanékony erő elérésére sarkallva téged az adogatások és a visszatérések során.

Csúszásmentes felület a stabilitásért

A csúszásmentes felülettel tervezett Slidez megbízható tapadást biztosít, megakadályozva a lábak vagy kezek véletlen elcsúszását edzés közben. Ez a stabilitási funkció hozzájárul a biztonságos edzési környezethez, így Ön kizárólag a teljesítményére koncentrálhat.

Edzés két irányban

Integrált csatlakozókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy mindkét irányban edzhessen. Javítsa oldalirányú gyorsaságát, előre gyorsulását és rugalmas mozgását, utánozva a tökéletes teniszjátékhoz elengedhetetlen kirobbanó energiát.

Elegáns és tartós

A stílusos fekete színben az SKLZ Slidez 2P bármilyen edzésfelszereléshez illik. Két darabos kiszerelésben érkeznek, és több szigorú edzésen is megállják a helyüket, így hosszú távú edzőtársat biztosítanak az intenzív teniszedzésekhez.

Az SKLZ Slidez 2P-vel egészen új módon teheted próbára állóképességedet és precizitásodat a pályán. Gyere és tapasztald meg a célzott edzés erejét!

Termék szám: ST73475
Csomagolás (darabszám): 2
Termékkód: SLDS-001
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.