Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló kerekek SKLZ Corewheels

26 310 Ft
Gyártói kód: SK6800115
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

SKLZ Corewheels

26 310 Ft SKLZ Corewheels
    ST73428
Forradalmasítsa az edzést az SKLZ Corewheels segítségével Az SKLZ Corewheels tökéletes...több

Forradalmasítsa az edzést az SKLZ Corewheels segítségével

Az SKLZ Corewheels tökéletes kiegészítője az aktív teniszezők edzésprogramjának, változatosságot és hatékonyságot biztosítva minden egyes ismétléssel. A két darabos kiszerelésben szállított, többszínű dizájnnal ellátott SKLZ Corewheels minőséget és teljesítményt ígér.

Páratlan kényelem és könnyű használat

Felejtse el a kéz kényelmetlenségét. Ezeknek a fitneszkerekeknek az ergonomikus habszivacs fogantyúi maximális fogást és példátlan kényelmet biztosítanak edzés közben, így hosszú órákon át tartó edzést biztosítanak anélkül, hogy megerőltetnék a kézizmokat.

Hosszabbítsa meg edzéseinek határait

Akár teniszrajongó, akár profi sportoló vagy, az SKLZ Corewheels felerősíti edzéseinek eredményeit. A törzs, a vállak, a hasizmok és a karok megdolgoztatásával ezek a kerekek nem csak az erőfejlesztést segítik elő.

Az otthoni edzés még sosem volt ilyen kifizetődő. Itt az ideje, hogy fokozza fitneszrutinját, és az SKLZ Corewheels segítségével túllépje határait.

Termék szám: ST73428
Fő szín: sokszínű
Termékkód: SK6800115
Csomagolás (darabszám): 2
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.