Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro Basic Grip B 120 black 1P

1 800 Ft
Markolat vastagsága (mm): 1,50
Fésű: Igen
Gyártói kód: G224a
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Basic Grip B 120 black 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 1 680 Ft
1 800 Ft Pro's Pro Basic Grip B 120 black 1P
    ST63408
Bemutatkozik a Pro's Pro Basic Grip B 120 fekete színben Fedezze fel a kényelem, a tartósság...több

Bemutatkozik a Pro's Pro Basic Grip B 120 fekete színben

Fedezze fel a kényelem, a tartósság és a teljesítmény optimális keverékét a Pro's Pro Basic Grip B 120-zal. Ez a prémium teniszmarkolat kivételes ütéscsillapítást kínál páratlan tartóssággal párosulva, hogy fokozza teljesítményét a pályán. A profi és amatőr játékosok számára egyaránt szakszerűen tervezett markolat zökkenőmentesen illeszkedik minden játékhoz, és biztosítja, hogy a minőségi termék kiállja az idő próbáját.

Kiemelkedő perforáció a maximális szellőzésért

A Pro's Pro Basic Grip B 120 kiemelkedő jellemzője a kiváló perforáció. Ez lehetővé teszi a kiváló szellőzést, ami segít szárazon és kényelmesen tartani a kezét még a legintenzívebb meccsek alatt is. Ezzel a markolattal biztosíthatod, hogy a figyelmed teljes mértékben a játékra összpontosítson, és nem kell aggódnod az izzadó tenyér vagy a kényelmetlenség miatt.

Lenyűgöző tartósság és kényelem

A rendíthetetlen teljesítmény érdekében szintetikus anyagokból készült Pro's Pro Basic Grip B 120 hihetetlenül tartós, így még a legagresszívebb játékban is megállja a helyét. A markolat 1,50 mm vastagsággal büszkélkedhet, így tökéletes egyensúlyt kínál a kényelem és a tapintás között, biztosítva, hogy minden egyes ütésed pontos és hatékony legyen.

Termék szám: ST63408
Felső gripek száma: 1
Anyag: szintetikus
Termékkód: G224a
Fő szín: fekete
Markolat vastagsága (mm): 1,50
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.