Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro B 1 1P

2 360 Ft
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: Igen
Gyártói kód: G078
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro B 1 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 200 Ft
2 360 Ft Pro's Pro B 1 1P
    ST16078
Fokozza a fogást a Pro's Pro B 1 1P-vel Bemutatjuk a Pro's Pro B 1 1P-t, egy hihetetlenül...több

Fokozza a fogást a Pro's Pro B 1 1P-vel

Bemutatjuk a Pro's Pro B 1 1P-t, egy hihetetlenül kényelmes alapmarkolatot, amelyet úgy terveztek, hogy minden játékban maximalizálja a teljesítményét. Fekete esztétikája egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz a felszerelésednek, míg a kiváló szintetikus anyag biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Figyelemre méltó kényelem

A Pro's Pro B 1 1P úgy készült, hogy a felhasználói kényelem elsődleges szempont legyen. Egyedülálló kialakítása egy speciális kiemelkedéssel rendelkezik, amely jelentősen növeli a markolat biztonságát, lehetővé téve a pontosabb és kontrolláltabb mozdulatokat minden egyes lendítésnél. Akár amatőr, akár veterán játékos vagy, megtapasztalhatod ennek a kényelmes kialakításnak az előnyeit.

Nagymértékben nedvszívó

Soha többé ne hagyja, hogy az izzadt kezek zavarják a teljesítményét. A Pro's Pro B 1 1P markolat speciális perforációval rendelkezik, amely azonnali nedvességelvezetést biztosít. Ez a stratégiai kialakítás biztosítja a száraz és szilárd fogást az intenzív játékmenetek során.

Termék szám: ST16078
Felső gripek száma: 1
Anyag: szintetikus
Termékkód: G078
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.