Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro B 2 1P

2 360 Ft
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: nem
Gyártói kód: G079
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro B 2 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 200 Ft
2 360 Ft Pro's Pro B 2 1P
    ST16079
Pro's Pro B 2 1P - Emelje a játékát Bemutatjuk a Pro's Pro első osztályú teniszszalagját - a B...több

Pro's Pro B 2 1P - Emelje a játékát

Bemutatjuk a Pro's Pro első osztályú teniszszalagját - a B 2 1P-t. A játékosok igényeit szem előtt tartva kifogástalanul kidolgozott, kiváló minőségű termék nem csak a teljesítményt nyújtja, hanem kiemelkedő kényelmet is biztosít, különösen az érzékeny kezű játékosok számára. Merüljön el mélyen a játékban aggodalom nélkül, és fogadjon el egy kivételes teniszélményt, amely felülmúlja az elvárásait.

Prémium minőségű anyag

A kiváló minőségű szintetikus anyagokból készült teniszfogantyúszalag garantálja a hosszú élettartamot, így teljes mértékben kihasználhatja fantasztikus tulajdonságait az élettartama alatt. A Pro's Pro B 2 1P kivételes puhasága és plüss tapintása ellenére nem köt kompromisszumot a rugalmasság és az erősség terén, így robusztus és sokoldalú játéktársnak bizonyul.

Elegáns dizájn részletek

Az elegáns fekete színnel büszkélkedő Pro's Pro B 2 1P könnyedén ötvözi a stílust a funkcionalitással. Bár nem rendelkezik perforációval, a kialakítás stabil és biztonságos fogást biztosít csúszás nélkül. Vastagsága 1,80 mm, ami éppen megfelelő ahhoz, hogy jelentős párnázottságot biztosítson anélkül, hogy túlságosan terjedelmes lenne.

Termék szám: ST16079
Felső gripek száma: 1
Anyag: szintetikus
Termékkód: G079
Fő szín: fekete
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: nem
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.