Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

1 800 Ft
Markolat tapadás: nedves
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: Igen
Gyártói kód: G223A
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 1 680 Ft
1 800 Ft Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black
    ST78390
Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - fekete: Kiemelkedő kényelemmel és irányítással Merüljön el az...több

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - fekete: Kiemelkedő kényelemmel és irányítással

Merüljön el az abszolút játékfelülmúlásban a Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Black, egy olyan, a játékot megváltoztató teniszfogantyúval, amelyet az optimális teljesítményt kereső profik számára terveztek.

Páratlan rezgéscsökkentés

A Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Fekete PU alulütéssel készült a kiváló rezgéscsökkentés érdekében. Ezt tovább fokozza az 1,80 mm-es vastagság, amely extra csillapítási funkciókat biztosít. Érezze a különbséget a kezén, mivel minden egyes ütés puha kényelmet nyújt, csökkentve az ütés erejét és megvédve Önt az esetleges húzódásoktól és fáradtságtól.

Kivételes fogás és tapintás

Ennek a markolatborításnak a felülete barázdált, hogy fokozza a játékérzetet és maximális fogásbiztonságot nyújtson. Emelje meg teljesítményét minden egyes lendítés biztonságával, magabiztosságot kölcsönözve minden mozdulatának és ütésének.

Termék szám: ST78390
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: nedves
Anyag: szintetikus
Termékkód: G223A
Fő szín: fekete
Markolat vastagsága (mm): 1,80
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.