Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Medicin labda Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG

Medicin labda Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG
7 450 Ft
Gyártói kód: 100419
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG

7 450 Ft Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG
    ST78682
Fokozza a teniszedzést a Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG labdával Merülj el edzésed új...több

Fokozza a teniszedzést a Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG labdával

Merülj el edzésed új intenzitásában a Yakimasport Tyer Slam Ball 2KG labdával, amely minden elkötelezett teniszező számára kötelező kiegészítő.

Kiváló felépítés a maximális tartósságért

Ezt az orvosi labdát szakértő módon vastag, puha gumiból készítették, biztosítva a nagy tartósságot és rugalmasságot. Szintetikus homokkal van töltve, ez a tulajdonsága a különböző felületeken történő dinamikus csapkodásra lett tervezve. A gumiszerkezetnek köszönhetően jobb, mint a bőrből készült változatok, így a gyakori varratszakadással járó kellemetlenségek megszűnnek.

Innovatív pattogásmentes kialakítás

Ez a labda egyedülálló módon nem pattog a felületekről, köszönhetően a gumi és a homok intelligens kombinációjának. Ez a tulajdonság megőrizte az edzések intenzitását és áramlását kompromisszumok nélkül.

Tapasztalja meg a verhetetlen tapadást

A labda teljes felülete speciálisan kialakított csúszásgátló futófelülettel van ellátva. Ez kiváló fogást biztosít, precizitást és kényelmet biztosít még a legdinamikusabb gyakorlatok során is. Akár a pályán futtatod a gyakorlatokat, akár az adogatásodat erősíted, ez a labda segíti képességeid csiszolását.

Bármilyen időjárási körülményeknek ellenáll

A labda vízálló tulajdonsága lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között használhassa a szabadban, így sokoldalúan felhasználható és alkalmazkodik az edzési igényeihez.

Termék szám: ST78682
Fő szín: fekete
Termékkód: 100419
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.