Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Ellenállás ejtőernyő Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

12 730 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

12 170 Ft Megtakarítás 4 %
Gyártói kód: 100040
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

12 170 Ft Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)
    ST74270
Yakimasport Speed Chute (Nagy-56in.) Tapasztalja meg a sportteljesítmény javításának innovatív...több

Yakimasport Speed Chute (Nagy-56in.)

Tapasztalja meg a sportteljesítmény javításának innovatív és erőt adó módját a Yakimasport Speed Chute segítségével. Kifejezetten olyan sportolók számára tervezték, akik komolyan gondolják, hogy teljesítményüket a következő szintre emeljék.

Abszolút teljesítményfokozó

Egyedülálló ellenállási eszköz, amely megköveteli a használótól, hogy keményebben hajtsa magát az edzésben. Futás közben az ernyő kinyílik, és olyan légellenállást hoz létre, amely keményebb munkára kényszeríti Önt. Ez a szélellenállással szembeni kihívás jobb teljesítményhez vezet, és biztosítja Önnek az erőt és a rugalmasságot, amely ahhoz szükséges, hogy túlszárnyalja személyes legjobbjait, és a versenytársak előtt maradjon.

Kényelem és komfort

A Yakimasport Speed Chute csúszdánk állítható derékszíjjal rendelkezik, így a különböző testméretű és alakú felhasználók kényelmesen használhatják a terméket. Az öv alkalmazkodóképessége megkönnyíti a fel- és levételt, csökkentve a szükségtelen megszakításokat a nagy intenzitású edzések során. A készlethez egy hordtáska is tartozik, így az ernyő könnyedén szállítható oda, ahol szükség van rá. Akár a parkban futsz, akár az edzőterembe tartasz, az ernyőt könnyedén és kényelmesen magaddal viheted.

Verhetetlen méretek és specifikációk

Ez a nagy ernyő jelentős, 56 hüvelykes méretű, így ideális húzóernyő minden olyan sportoló számára, aki szeretné feszegetni a határait. A méretek optimális ellenállást nyújtanak, arra késztetve Önt, hogy nagyobb erőfeszítést tegyen, és idővel fokozatosan javítsa sebességét és állóképességét. Ez a Speed Chute a következő specifikációkkal rendelkezik: * Csomagolási mennyiség: * Csomagolási mennyiség: 1 db: * Gyártói kód: 1 darab * Gyártói kód: 1 db: 100040 Illessze be a Yakimasport Speed Chute-ot az edzésprogramjába, és legyen tanúja a teljesítménye jelentős ugrásszerű növekedésének. A csúcsformába, sebességbe és teljesítménybe vezető útja itt kezdődik. A nagyság vár rád, és csak egy futásnyira van tőled. Fektessen be még ma a Yakimasport Speed Chute-ba, és legyen az az atléta, aki mindig is szeretett volna lenni.

Termék szám: ST74270
Termékkód: 100040
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.