Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Medicin labda Pro's Pro Medizinball 2 kg

13 110 Ft
Gyártói kód: I196B
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Medizinball 2 kg

13 110 Ft Pro's Pro Medizinball 2 kg
    ST28328
Emelje az edzést a következő szintre a Pro's Pro Medizinball 2 kg-mal A Pro's Pro Medizinball...több

Emelje az edzést a következő szintre a Pro's Pro Medizinball 2 kg-mal

A Pro's Pro Medizinball 2 kg több mint egy újabb edzőlabda. Tökéletes kiegészítője minden teniszező edzőfelszerelésének. Ideális az általános fejlesztő edzéshez, jellemzői és előnyei miatt kötelező darab minden olyan teniszrajongó számára, aki a következő szintre szeretné emelni játékát.

Kiváló az általános edzéshez

Ez a 2 kg-os Pro's Pro medicinlabda az erő, a mozgékonyság és a gyorsaság fejlesztésére szolgál. Használatával a rutinodban fokozhatod a törzs erősségét, ami létfontosságú szempont a fejlett ütőerő és az egyensúlyozás szempontjából a teniszpályán. Emellett segíti a szem-kéz koordináció javítását is, ami elengedhetetlen a pontos ütésekhez és a borotvaéles visszaadásokhoz.

Vonzó kéttónusú design

Az edzőeszközének nem kell unalmasnak lennie! Ez a medicinlabda stílusos kéttónusú dizájnnal rendelkezik, amely esztétikusan vonzóvá teszi felszerelését. Nemcsak a teljesítményről szól, hanem a stílusos és stílusos edzésről is.

Termék szám: ST28328
Termékkód: I196B
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.