Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Gyakorló szőnyeg SKLZ Trainer Mat

18 770 Ft
Gyártói kód: APD-G2M-PEF-04
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

SKLZ Trainer Mat

18 770 Ft SKLZ Trainer Mat
    ST73469
Engedje szabadjára potenciálját az SKLZ Trainer Mat segítségével Az SKLZ Trainer Mat egy...több

Engedje szabadjára potenciálját az SKLZ Trainer Mat segítségével

Az SKLZ Trainer Mat egy kiváló minőségű, sokoldalú edzőszőnyeg, amelyet arra terveztek, hogy felemelje a fitneszútját. Tartós felépítésével és átgondolt tervezésével nemcsak kényelmes edzést biztosít, hanem a leghatékonyabb edzéseken is végigvezeti Önt. Ez az egyedülálló szőnyeg elegáns fekete színnel büszkélkedik, amely kifinomultságot és stílust kölcsönöz a fitneszeszköz-gyűjteményének.

Kivételes minőség

Az SKLZ Trainer Mat kivételes minőségével kiemelkedik a kategóriájából. A gondosan megmunkált, hogy ellenálljon a testmozgás dinamikus és szigorú követelményeinek, ez a szőnyeg tartós teljesítményt biztosít, és megbízható edzőpartnerként szolgál az elkövetkező években. Támogató és könnyen tisztítható, a forma és a funkció tökéletes egyensúlyát jelenti.

Edzésvezetés az Ön keze ügyében

Akár kezdő, akár tapasztalt sportoló vagy, az SKLZ Trainer Mat az SKLZ edzőszőnyeggel mindenre felkészülhetsz. Közvetlenül a szőnyegre nyomtatott gyakorlatutasítással rendelkezik - ez egy olyan kiemelkedő tulajdonság, amely megkülönbözteti a hagyományos edzőszőnyegektől. Most már otthon is lehet személyi edzője! Ez a szőnyeg segíthet diverzifikálni az edzésprogramját, megtanítva a megfelelő formát és mozgást a gyakorlatok teljes spektrumára, közvetlenül az otthona kényelmében.

Esztétikailag kellemes

Az SKLZ Trainer Mat gyakorlati alkalmazásán túl az SKLZ Trainer Mat esztétikai megjelenésével is lenyűgöz. Klasszikus fekete színben kapható, kontrasztos színű, ízlésesen kialakított gyakorlatvezetéssel - elegáns kiegészítője a fitneszfelszerelésének, amely arra ösztönzi Önt, hogy aktív maradjon.

Termékleírások

Fő szín: Fekete Gyártói kód: APD-G2M-PEF-04 Tapasztalja meg a különbséget az SKLZ Trainer Mat - egy szőnyeg, amelyet úgy terveztek, hogy felülmúlja a teljesítményt és az élettartamot, és egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezesse Önt.

Termék szám: ST73469
Fő szín: fekete
Termékkód: APD-G2M-PEF-04
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.