Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Medicin labda Pro's Pro Medizinball 3 kg

15 940 Ft
Gyártói kód: I196C
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

Pro's Pro Medizinball 3 kg

15 940 Ft Pro's Pro Medizinball 3 kg
    ST28329
Fokozza a teniszjátékát a Pro's Pro Medizinball 3 kg-mal A Pro's Pro Medizinball 3 kg több...több

Fokozza a teniszjátékát a Pro's Pro Medizinball 3 kg-mal

A Pro's Pro Medizinball 3 kg több mint egy egyszerű edzőlabda. Intenzív edzésekhez tervezték, és alapvető eszköz az erő, az állóképesség és az általános fittség fejlesztéséhez. Ez a sokoldalú medicinlabda számos játékkörülményt képes szimulálni, így minden teniszező edzésprogramjának nélkülözhetetlen kiegészítője.

Eddz úgy, mint egy profi a medicinlabdával

A kiváló minőségű anyagokból készült Pro's Pro Medizinball 3 kg-os medicinlabdát úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív edzéseknek. Súlya kihívás elé állítja a tested, az izmaidat a végletekig feszíti, javítja az erődet, és fokozza a teljesítményedet a teniszpályán. A labda textúrája szilárd fogást tesz lehetővé, így biztosítva a biztonságos és hatékony edzéseket.

Vonzó kéttónusú design

A Pro's Pro Medizinball nem csak a funkcionalitásról szól - hanem a stílusról is. Szemet gyönyörködtető kéttónusú dizájnja kétségkívül feltűnő lesz az edzések során, így motiválja Önt a keményebb edzésre, és rendszeres edzésre ösztönzi.

Maximalizálja teniszkészségét

A teniszhez gyorsaságra, mozgékonyságra és erőre van szükség, és a Pro's Pro Medizinball pontosan ezt műveli. Több izomcsoportot megmozgat, szimulálja a lendítés dinamikáját, és felerősíti a mozgástartományt. Akár az adogatási teljesítményed növelésére, akár a röplabda-tartományod növelésére, akár a fonákod dinamizálására törekszel, a Pro's Pro Medizinball a megbízható edzőpartnered.

Termék szám: ST28329
Termékkód: I196C
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.