Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Ellenállás ejtőernyő SKLZ Speed Chute

17 830 Ft
Gyártói kód: SAQ-SC01-002
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
3 db

SKLZ Speed Chute

17 830 Ft SKLZ Speed Chute
    ST73480
Tapasztalja meg az SKLZ Speed Chute-t Az SKLZ Speed Chute egy kifogástalan ellenállású...több

Tapasztalja meg az SKLZ Speed Chute-t

Az SKLZ Speed Chute egy kifogástalan ellenállású ejtőernyő, amely lehetővé teszi a terhelés szimulálását az edzések során. A lábak robbanékonyságának fokozására tervezett termék teljesen új szintre emeli az edzésrutinodat.

Kivételes ellenállás-élmény

Az SKLZ Speed Chute szélesebb körű vonzereje az egyedülálló szimulációs képességében rejlik. Az ellenállás szintje, amelyet ez az ernyő kínál, a gyorsabb futás során növekszik, ez azt jelenti, hogy minél keményebben dolgozik, annál nagyobb kihívást jelent az ellenállás, megállás nélküli fejlődést kínálva az edzések során.

Zökkenőmentes működés és kényelem

Az egyszerű mechanizmussal rendelkező karabinerrel felszerelt SKLZ Speed Chute lehetővé teszi, hogy könnyedén részt vegyen az "ágyúlövéses" edzésben. Ez a különleges funkció biztosítja a szabadságot az intenzív edzések megszakítás nélküli elvégzéséhez.

Tartós teljesítményre tervezve

A speciális hálós panelekkel készült SKLZ Speed Chute korlátozza az ejtőernyő csavarodását és elfordulását. Ez az átgondolt kialakítás biztosítja, hogy az ernyő sértetlen maradjon, és fokozza a tartósságot még a legszigorúbb edzések során is.

Ismerje meg a márkát - SKLZ

A sportfelszerelések világának vezető neve, az SKLZ elkötelezett az iránt, hogy a sportolóknak csúcsminőségű termékeket biztosítson. Ha többet szeretne megtudni a márkáról, etikájáról és teljes termékkínálatáról, látogasson el a hivatalos oldalukra.

Gyártói kód: SAQ-SC01-002

Fedezze fel fitneszfelszerelésének legújabb kiegészítőjét, az SKLZ Speed Chute-t, ahol a kiváló minőségű anyagok találkoznak az innovatív dizájnnal, biztosítva, hogy elérje a maximális potenciálját.

Termék szám: ST73480
Termékkód: SAQ-SC01-002
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.