Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Power Band Movo Hard - grey

8 400 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Power Band Movo Hard - grey

8 400 Ft Power Band Movo Hard - grey
    ST65797
Fedezze fel a Power Band Movo Hard szürke színben: Az új edzés nélkülözhetetlen eszköze Fokozd...több

Fedezze fel a Power Band Movo Hard szürke színben: Az új edzés nélkülözhetetlen eszköze

Fokozd a teniszedzés élményét a Power Band Movo Harddal, a végső eszközzel, amelyet az erő, a rugalmasság és a stabilitás fokozására terveztek. Ezzel az innovatív, átfogó edzésfelszereléssel minden alkalommal hozhatod az A-teljesítményedet a pályán.

Optimalizálja sportteljesítményét

A Movo Power Band Hard nem csak egy újabb fitnesz kiegészítő, hanem a dinamikus bemelegítés, a rehabilitáció és az aktiváló gyakorlatok elengedhetetlen eszköze. Ennek a szalagnak a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden izomcsoportot megcélozzon, ami a teniszezők és a sportoló egyének számára egyaránt fontos szempont.

Erősítse az egész testet és a törzset

Fizikailag fittnek lenni nem elég, ha teniszről van szó; a törzs erőssége jelentheti a különbséget a győzelem és a vereség között. A Power Band Movo Harddal könnyedén integrálhatja a hatékony core edzéseket a rutinjába. Ez a szalag lehetővé teszi, hogy bármilyen edzést feldobjon, a testsúlyos edzésektől kezdve a HIIT-en át egészen a jógáig.

Az ideális megoldás bárki számára

Akár profi sportoló vagy, akár mozgásszegény életmódot folytatsz, a Power Band Movo Hard megfelel az igényeidnek. Nemcsak a teniszezők számára hatékony, hanem az egészségesebb szokásokat folytatni kívánó egyének számára is ideális. Illessze be edzésrutinjába és érezze a különbséget.

Jobbá tett tenisz a Power Band Movo Harddal

Ne elégedjen meg az "elég jóval". Szerezze be a kiválóság iránti elkötelezettségének megfelelő felszerelést. Tapasztalja meg a Power Band Movo Hardot - az eszközt, amelyet arra terveztek, hogy a teniszjátékát és általános sportteljesítményét a következő szintre emelje.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.