Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Adidas Power Band Level 2 - black

20 050 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

17 830 Ft Megtakarítás 11 %
Gyártói kód: ADTB-10607BK
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

Adidas Power Band Level 2 - black

17 830 Ft Adidas Power Band Level 2 - black
    ST74136
Bemutatkozik az Adidas Power Band Level 2 - Fekete színben Engedd szabadjára az ellenállásos...több

Bemutatkozik az Adidas Power Band Level 2 - Fekete színben

Engedd szabadjára az ellenállásos edzés erejét teniszedzésedben az Adidas Power Band Level 2 időtálló fekete színű edzőpántjával. A rendkívül tartós és rugalmas fitneszeszköz úgy lett kialakítva, hogy segítsen fokozni az erőnléti és kondicionáló rutinodat, így felbecsülhetetlen értékűvé válik a teniszedzésedben.

Kiváló minőségű kialakítás

Az Adidas Power Band Level 2 tartós minőségre épül. A kiváló kivitel biztosítja a hosszan tartó használatot funkcióvesztés nélkül. Az edzések intenzitásától függetlenül ez az ellenállási szalag könnyedén kezeli a nyújtást és a feszültséget, lenyűgöző tartósságot biztosítva.

Tökéletes a rehabilitációhoz

Ez az ellenállási szalag nem csak a teniszpályán nyújtott teljesítményed fokozására ideális, hanem egy sérülést követő rehabilitációban is jelentős segítséget nyújt. Gyengéden megdolgoztatja izmait és ízületeit, éppen elég ellenállást biztosít a statikus gyakorlatokhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan visszanyerje erejét.

Felhasználóbarát élmény

Képzettségi szinttől függetlenül ez a termék könnyű és intuitív használatot kínál. Felhasználóbarát jellege lehetővé teszi, hogy az edzésre összpontosítson, tudva, hogy éppen a megfelelő mennyiségű extra ellenállást kapja. Valóban, ez egy sokoldalú kiegészítője minden teniszező fitnesz arzenáljának.

Termék szám: ST74136
Fő szín: fekete
Termékkód: ADTB-10607BK
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.