Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

21 880 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

18 770 Ft Megtakarítás 14 %
Gyártói kód: EY4503
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4 db

Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

18 770 Ft Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor
    ST93720
Adidas ellenállás szalag szett 3P - többszínű Emeld az edzésprogramod hatékonyságát a...több

Adidas ellenállás szalag szett 3P - többszínű

Emeld az edzésprogramod hatékonyságát a következő szintre az Adidas Resistance Band Set 3P-vel. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy testre szabd az edzésedet és maximalizáld az eredményt, így minden teniszező fitneszrutinjának elengedhetetlen kiegészítője.

Sokoldalú edzésintenzitás

Ennek a szettnek az egyik legfontosabb jellemzője a sokoldalú intenzitás. A készlet három különböző intenzitású - könnyű, közepes és nehéz - ellenállási szalagot tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy különböző izomcsoportokat célozzon meg, és fokozatosan növelje az ellenállást, ahogy erősödik, így biztosítva, hogy folyamatosan kihívást kapjon, és a fejlődés folyamatos legyen.

Minőségi konstrukció

Az ellenállási szalagok kiváló minőségű, puha anyagból készültek, amely maximális kényelmet biztosít bármilyen típusú edzés során. A szalagok belső oldalán csúszásgátló latexcsík található, amely megakadályozza, hogy a szalag edzés közben fel- vagy lecsússzon, így Ön teljes mértékben az edzésre koncentrálhat.

Optimalizálja a tenisz edzést

Az ellenállósávos edzések bizonyítottan hatékonyan fokozzák a mozgékonyságot, az erőt és a gyorsaságot - a győztes teniszjáték alapvető elemeit. Ezeket a szalagokat számos gyakorlathoz használhatja, az alkarok erőteljes lendítésre való megcélzásától kezdve a törzsizmok megdolgoztatásáig a jobb egyensúly és stabilitás érdekében.

Könnyen csomagolható és hordozható

Minden készlet három különböző ellenállási szalagot tartalmaz egy praktikus tárolótáskába csomagolva. Ez megkönnyíti, hogy mindent rendezetten tartson, és hogy a készletet magával vigye - akár a pályára, akár az edzőterembe, akár utazáskor. Élvezze a jól összeállított edzés előnyeit az Adidas ellenállósáv-készlettel 3P - többszínű. Ne feledje, a jobb fizikai kondíció jobb tenisz teljesítményhez vezet a pályán, és ez az ellenállósáv-készlet kiváló eszköz, hogy elérje ezt a célt.

Termék szám: ST93720
Csomagolás (darabszám): 3
Fő szín: sokszínű
Termékkód: EY4503
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.