Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver

8 790 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

8 400 Ft Megtakarítás 4 %
Gyártói kód: 24LOWSIL
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
több
8 400 Ft Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
    ST91282.1
Tapasztalja meg a páratlan kényelmet a Tecnifibre Low Cut zoknikkal 3P - Ezüst Kényeztesse...több

Tapasztalja meg a páratlan kényelmet a Tecnifibre Low Cut zoknikkal 3P - Ezüst

Kényeztesse lábát a Tecnifibre Low Cut Socks 3P - Silver által kínált optimális kényelemmel és támogatással. A sportrajongók és fitnesz fanatikusok számára tökéletesen szabott zoknik garantálják a fokozott játékélményt változatos körülmények között. Abszolút tökéletes azok számára, akik kényelmet, stílust és strapabírást keresnek egy csomagban. Ez a csomag három pár zoknit tartalmaz, hogy több edzéshez is fedezzen.

Kiváló kényelem

Kifogástalanul megmunkált, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa, ezek a Tecnifibre zoknik tökéletes társak az intenzív játékmenetekhez. A zokni a lábfej közepén egy elasztikus gyűrődést tartalmaz, amely támogatást nyújt a gyors mozgások és hirtelen fordulatok során. Kiváló kialakításukkal a funkcionalitás és a kényelem tökéletes keveréke.

Vastagított talp

Ezek a nem mutatós zoknik saját ligájukban, megvastagított talppal büszkélkedhetnek, amely fokozott párnázottságot biztosít a nagy terhelésű sportokhoz. A megvastagított anyag további ütéscsillapítást biztosít, ami segít csökkenteni a lábfáradtságot, és megakadályoz mindenféle kellemetlenséget a sportolás során.

Kiváló légáteresztő képesség

Ezeket a zoknikat kiváló minőségű légáteresztő anyaggal tervezték, amely garantálja a kiváló nedvességelvezetést. A csúcstechnológiás anyag biztosítja az izzadság hatékony elpárolgását, így lába szárazon és kényelmesen marad a sporttevékenységek során.

Tökéletes illeszkedés és csomagolási részletek

A teljes elegancia megtestesítője, ezek a zoknik bordázott kivitelűek a kényelmes, kontúros illeszkedés érdekében. Az illeszkedés biztosítja, hogy a zokni biztonságosan a lábadon maradjon, fokozva ezzel a teljesítményedet. A csomag három pár Tecnifibre Low Cut zoknit tartalmaz - ezüst,
Termék szám: ST91282.1
Logó színe: fehér
zokni hossza: rövid roknik
Termékkód: 24LOWSIL
Fő szín: szürke
Pár: 3 pár
Anyag: 90% pamut, 8% poliészter, 1% spandex, 1% gumi
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.