Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine

8 790 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

8 400 Ft Megtakarítás 4 %
Gyártói kód: 24LOWMAR
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
Zokni Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
több
8 400 Ft Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
    ST91283.1
Termék áttekintés Bemutatjuk a Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine zoknit. Ezeket a dinamikus...több

Termék áttekintés

Bemutatjuk a Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine zoknit. Ezeket a dinamikus zoknikat úgy tervezték, hogy a játék során a körülményektől függetlenül a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák. A sportruházatod elengedhetetlen kiegészítője, könnyedén ötvözi az esztétikát a funkcionalitással, kiváló tartást, illeszkedést és légáteresztő képességet kínálva.

Kivételes kényelem

Ezeket a TecniFibre Low Cut Socks - marine zoknikat aprólékosan úgy alkották meg, hogy magas szintű kényelmet biztosítsanak, így könnyebben tudsz teljes mértékben a játékra összpontosítani. Vastagított talpanyaggal készültek, amely maximális kényelmet és tartósságot biztosít, miközben további párnázottságot is biztosít, minimalizálva a lábfáradtságot intenzív tevékenység közben.

Kiemelkedő támogatás

A lábfej közepe körül rugalmas fodrokkal megerősített zoknik strukturált, anatómiai tartást biztosítanak, csökkentve a láb megterhelését és fokozva a teljesítményt. A szükségtelen középtalpi mozgás csökkenthető, javítva a pontosságot és az egyensúlyt a pályán.

Lélegzőképesség és illeszkedés

Mondjon búcsút az izzadt lábaknak! Ezek a zoknik kivételes légáteresztő képességgel rendelkeznek, lehetővé téve a jobb légáramlást, szárazon tartva a lábadat, és minimalizálva a vízhólyagok és a nedvesség kockázatát. A bordázott kivitel biztonságos, szoros illeszkedést biztosít, ami garantálja, hogy a zokni a helyén marad, elkerülve a kellemetlen csomósodást és csúszást.

Csomagolás és érték

Nagyszerű ár-érték arányú, a csomag 3 pár sokoldalú Tecnifibre Low Cut zoknit tartalmaz. Akár most kezded az aktív utazást, akár frissíteni szeretnéd sportos felszerelésedet, ez a készlet a keresett kényelmet, minőséget és értéket kínálja neked. Összefoglalva, a Tecnifibre Low Cut zoknik
Termék szám: ST91283.1
Logó színe: fehér
zokni hossza: rövid roknik
Termékkód: 24LOWMAR
Fő szín: sötétkék
Pár: 3 pár
Anyag: 90% pamut, 8% poliészter, 1% spandex, 1% gumi
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.