Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white

8 790 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

8 400 Ft Megtakarítás 4 %
Gyártói kód: 24CLAWHI
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
több
8 400 Ft Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
    ST91279.1
Fedezze fel a Tecnifibre High Cut Classic 3P zokni kényelmét - fehér Tapasztald meg a páratlan...több

Fedezze fel a Tecnifibre High Cut Classic 3P zokni kényelmét - fehér

Tapasztald meg a páratlan kényelmet és a fokozott teljesítményt a Tecnifibre High Cut Classic zoknikkal. Az aprólékosan kidolgozott, kiváló tartást és stabilitást biztosító zoknik kiváló választás minden sportrajongó számára.

Prémium minőségű kialakítás

A Tecnifibre High Cut Classic zokni a fokozott rugalmasságot biztosító speciális zónákkal okosan kidolgozott, így a Tecnifibre High Cut Classic zokni lehetővé teszi, hogy mindig megőrizze sebességét és mozgékonyságát. Az innovatív kialakítás elősegíti a lábad természetes mozgását, hogy előnyt biztosítson neked a versenyjátékokban.

Fejlett légáteresztő képesség és kényelem

A zoknit úgy tervezték, hogy hűvös és száraz maradjon a lábad, függetlenül attól, hogy milyen intenzív lesz az akció. Fejlett légáteresztő képességgel rendelkeznek, amely kényelmes klímát teremt a zokni belsejében, megakadályozva az izzadást és a kellemetlen érzést. Ezenkívül a talp fokozott párnázottsága optimális kényelmet és ütéscsillapítást biztosít, csökkentve a lábad megterhelését a hosszú játékidő alatt.

Tökéletesen kényelmes illeszkedés

A bordázott kivitelnek köszönhetően a Tecnifibre High Cut Classic zokni biztonságos, kényelmes illeszkedést biztosít, így még a legextrémebb mozgásoknál is a helyén marad. Ez kiküszöböli a zokni lecsúszását a játék közepén, így teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz.

Multipack érték

A Tecnifibre High Cut Classic zokni három darabból álló, praktikus szettben csomagolva nagyszerű kiegészítője a sportfelszerelés-gyűjteményednek. Fehér, letisztult kialakításukkal ezek a zoknik bármilyen öltözékhez passzolnak, így mindig játékra kész vagy. Tapasztald meg a kényelem, a funkcionalitás és a stílus keverékét a Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - Fehér zoknival. Redef
Termék szám: ST91279.1
Logó színe: multicolor
zokni hossza: térdzoknik
Termékkód: 24CLAWHI
Fő szín: fehér
Pár: 3 pár
Anyag: 90% pamut, 8% poliészter, 1% spandex, 1% gumi
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.