Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver

8 790 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

8 400 Ft Megtakarítás 4 %
Gyártói kód: 24CLASIL
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Zokni Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
több
8 400 Ft Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
    ST91280.1
Tapasztalja meg a páratlan kényelmet a Tecnifibre High Cut Classic 3P zoknikkal - Ezüst...több

Tapasztalja meg a páratlan kényelmet a Tecnifibre High Cut Classic 3P zoknikkal - Ezüst

Fedezze fel a kényelem és a funkcionalitás tökéletes keverékét a Tecnifibre High Cut Classic zoknikkal. Ezek a zoknik, amelyeket szakértő módon úgy terveztek, hogy fokozzák a teljesítményt, ideális társak bármilyen sporttevékenységhez.

Optimális rugalmasság

A fokozott rugalmasságot biztosító speciális zónákkal kialakított Tecnifibre zokni lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálhasson a legintenzívebb játékokban is. A zoknik kivételes kialakításúak, a lábfej hajlítási területén rugalmassági zónákkal vannak ellátva, amelyek fokozzák a mobilitást és a reakciókészséget, hogy gyors és pontos mozgásokat tegyenek lehetővé.

Lélegzőképesség és párnázás

Soha többé ne köss kompromisszumot a kényelem terén. A Tecnifibre High Cut Classic zokni kiváló légáteresztő képességgel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a folyamatos légáramlást, hogy a lábad izzadásmentes és friss maradjon a hosszabb játékidő alatt is. Ezen túlmenően a zokni kiváló párnázási rendszerrel van ellátva, amely további kényelmi réteget kínál, és csökkenti a lábadat érő terhelést a megerőltető sporttevékenységek során.

Tökéletes illeszkedés és kialakítás

A stílusos, magasra vágott, elegáns ezüst színű kialakítás minden bizonnyal éllel gazdagítja sportos öltözékét. A bordázott kivitel nemcsak feltűnő megjelenést kölcsönöz, hanem kifogástalan illeszkedést is biztosít, kiküszöbölve a zokni elcsúszásának esélyét az akciódús mérkőzések során.

Fokozott tartósság

Ezek a zoknik rendkívül tartós anyagokból készült, megerősített talppal rendelkeznek, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a kopással járó problémáknak, és tartós minőséget kínáljon. Kiváló befektetés, a Tecnifibre High Cut Classic zokni biztosítja, hogy minden alkalommal játékra kész legyen.

A csomag tartalma

Minden csomag tartalmaz 3
Termék szám: ST91280.1
Logó színe: fehér
zokni hossza: térdzoknik
Termékkód: 24CLASIL
Fő szín: szürke
Pár: 3 pár
Anyag: 90% pamut, 8% poliészter, 1% spandex, 1% gumi
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.