Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Labda Adidas Balls Speed Rx - 3P

Utolsó ár: 2 930 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
3 210 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 2 930 Ft Megtakarítás 9 %
Gyártói kód: BL1XA3
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
2 930 Ft Adidas Balls Speed Rx - 3P
    ST90811
Adidas labdák Speed Rx - 3P Fokozd a padel játékodat a kiváló minőségű Adidas Balls Speed Rx...több

Adidas labdák Speed Rx - 3P

Fokozd a padel játékodat a kiváló minőségű Adidas Balls Speed Rx labdákkal, amelyeket kifejezetten a kiváló labdaérintésre és a fokozott kontrollra terveztek. A gyors, kiszámítható pattogást kínáló padel labdák jelentősen javítják játékát és teljesítményét. Minden csomag három labdát tartalmaz a hosszabb játékhoz és edzésekhez.

A prémium minőségű Adidas Balls Speed Rx labdákat úgy gyártjuk, hogy optimális labdaérzetet és fokozott irányítást biztosítsanak, így minden egyes játék határozottabbá és hatékonyabbá válik. Gyors, kiszámítható pattogást biztosítanak, amely biztosítja, hogy a játékod nagy teljesítményű és következetes maradjon. Tapasztald meg a professzionális szintű labdákkal való játék luxusát, amelyek jelentősen javíthatják az irányítást és a pontosságot a pályán.

Az Adidas Balls Speed Rx labdák nagy sűrűségű gumiösszetétele kivételes tartósságot garantál. Ezáltal tökéletesen alkalmasak a hosszú távú játékra és a legnagyobb kihívást jelentő mérkőzésekre is. Egyedi és átgondolt összetételük a megfelelő rugalmasságot is garantálja, így a labdák puha tapintásúak maradnak, amikor csak érintkeznek a padel ütőjével.

Ezeket az Adidas labdákat Speed Rx - 3P könnyű filcből készült külsővel tervezték. Ez az innovatív tulajdonság simább és gyorsabb játékot biztosít, mivel a labdák gyorsan mozognak a levegőben, és fürgén és pontosan pattannak le a pályáról.

Termék szám: ST90811
Csomagolás (darabszám): 3
Termékkód: BL1XA3
A labda típusa: nyomás alatt
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.