Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P

Ajándékok
2 440 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

2 080 Ft Megtakarítás 15 %
Legutóbbi legalacsonyabb ár:
1 920 Ft (+8%)

A termék legalacsonyabb ára az elmúlt 30 napban a jelenlegi árcsökkentés előtt.

Markolat tapadás: száraz
Markolat vastagsága (mm): 1,75
Fésű: nem
Gyártói kód: 27028
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 042 Ft
2 080 Ft Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P
    ST16144
Toalson Ecotech csere markolat Fekete Tapasztalja meg a kiemelkedő kényelmet és a kiváló...több

Toalson Ecotech csere markolat Fekete

Tapasztalja meg a kiemelkedő kényelmet és a kiváló teljesítményt a Toalson Ecotech csere markolattal. Ez az egyrészes, fekete csere markolat a játékukban a végső kontrollt kereső játékosok számára készült, és fokozott tapintást és maximális ütéscsillapítást ígér.

Környezetbarát konstrukció

A környezettudatos technológiával gyártott Toalson Ecotech csere markolat nemcsak a játékodhoz, hanem a környezethez is barátságos. A játékosok számára környezetileg felelős választás, kiváló minőségű szintetikus anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Kiváló kezelhetőség és irányítás

A Toalson Ecotech csere markolat átgondoltan, speciális textúrával készült, amely megakadályozza a csúszást, így segít átvenni az irányítást a pályán. Ez szilárd fogást biztosít, így fokozott kontrollt biztosít az ütéseid és a mozdulataid felett. A markolat a rezgések csillapításában is kiválóan teljesít, így kényelmesebb és magabiztosabb játékélményt nyújt.

Termék szám: ST16144
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: száraz
Anyag: szintetikus
Termékkód: 27028
Fő szín: fekete
Markolat vastagsága (mm): 1,75
Fésű: nem
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.