Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere Tecnifibre Leather brown 1P

7 730 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

6 860 Ft Megtakarítás 11 %
Markolat tapadás: száraz
Markolat vastagsága (mm): 1,50
Fésű: nem
Gyártói kód: 51ATPLEATH
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Tecnifibre Leather brown 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 6 380 Ft
6 860 Ft Tecnifibre Leather brown 1P
    ST16123
Tecnifibre Bőr tenisz markolat (1 db) - Barna Fokozd a teniszjátékodat a Tecnifibre Leather...több

Tecnifibre Bőr tenisz markolat (1 db) - Barna

Fokozd a teniszjátékodat a Tecnifibre Leather Grip teniszoverallal, amely nem csak a tökéletes kényelmet és tapintást, hanem páratlan tartósságot is kínál. Ez a prémium kategóriás overgrip, amely az ATP által támogatott termékcsaládból származik, kifejezetten magas színvonalon készült, hogy megfeleljen az igényes teniszezők elvárásainak.

Minőség és teljesítmény

A Tecnifibre Leather Grip a legfinomabb marhabőrből készült, hogy stabil és száraz fogást biztosítson, kivételes kontrollt és klasszikus ütőérzetet biztosítva, amelyet a komoly játékosok nagyra értékelnek. Ezt az overgripet úgy tervezték, hogy a mérkőzés során még szélsőséges pályakörülmények között is megőrizze az optimális teljesítményt, így a profik körében a legjobb választásnak számít.

Termék szám: ST16123
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: száraz
Anyag: Bőr
Termékkód: 51ATPLEATH
Fő szín: barna
Markolat vastagsága (mm): 1,50
Fésű: nem
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.