Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz markolat - csere MSV Soft Stich white 1P

Tenisz markolat - csere MSV Soft Stich white 1P
2 520 Ft
Markolat tapadás: száraz
Markolat vastagsága (mm): 2,20
Fésű: Igen
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz markolat - csere MSV Soft Stich black 1P
MSV Soft Stich black 1P
több
Elérhető mennyiség:
4+ db

MSV Soft Stich white 1P

TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 2 350 Ft
2 520 Ft MSV Soft Stich white 1P
    ST16021
MSV Soft Stitch Tenisz Overgrip (1P) - fehér Tapasztald meg a kényelem és a fogóerő új...több

MSV Soft Stitch Tenisz Overgrip (1P) - fehér

Tapasztald meg a kényelem és a fogóerő új szintjét az MSV Soft Stitch Tennis Overgrip (1 db) tenisz markolattal. Egyedülálló tulajdonságaival és specifikációival ez a termék magasabbra teszi a lécet a funkcionalitás biztosításában és a teniszjátékod fokozásában.

Csúszásmentes perforált felület

A csúszásgátló perforált felület biztonságos és stabil fogást biztosít, így magabiztosan kezelheti az ütőjét, és előnyre tehet szert ellenfeleivel szemben a heves mérkőzések során. Az MSV Soft Stitch Tennis Overgrip perforációs jellemzője fokozza a légáramlást, elősegítve a száraz és kényelmes fogást még hosszú játékidő alatt is.

Varrott kiemelkedés és száraz érintés

A tapadás további fokozása érdekében az overgrip teljes hosszában végigfutó varrott gerinccel rendelkezik. Ez a megkülönböztető jellegzetesség büszke érzést biztosít a keze alatt, emelt és kényelmes fogást kínálva. Robusztus kialakítása ellenére az overgrip száraz tapintású, megfelelő tapadást biztosít az ütőnek, mindenféle ragacsos kellemetlenségtől mentesen.

Figyelemre méltó ütéselnyelés

Ez a termék ütéselnyelő tulajdonságaiban is kiemelkedik. A 2,20 mm vastag overgrip kiváló rezgéscsillapítást biztosít, csökkentve a kezére gyakorolt hatásokat, és egy extra réteg kényelmet biztosít, így tovább és keményebben játszhat.

Termék szám: ST16021
Felső gripek száma: 1
Markolat tapadás: száraz
Anyag: szintetikus
Fő szín: fehér
Markolat vastagsága (mm): 2,20
Fésű: Igen
Hogyan válassz tenisz gripet? A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a...több
Hogyan válassz tenisz gripet?

Hogyan válassz tenisz gripet?

A legkisebb részletek is nagyon fontos szerepet játszanak a teniszben. Ezen részletek egyike a helyes és tiszta fogás. Megkülönböztetünk cseregripeket (alapgripeket) és felső gripeket (overgripeket). Az alapgrip az új ütőkön van, amikor megvásárlod őket. Műanyagból vagy bőrből készülnek, vastagságuk körülbelül 2 mm. Fő funkciójuk: felszívódás, kényelem, tapadás. A felső gripek vékonyabbak, vastagságuk 0,4-0,7 mm körül van. A játékos preferenciáitól és a tapadás mértékétől függően ezek az alapgripekre kerülnek rá. A nedvesebb felső gripeket a jó, magabiztos fogású játékosok, míg a szárazabb felső gripeket a jobban izzadásra hajlamos játékosok használják. Kissé megvastagítják az ütő markolatát, a ráhelyezés módjától és az erősségétől függően. A felső gripeket ki kell cserélni, ha elveszítik alaptulajdonságaikat, vagy láthatóan koszosak lesznek.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.