Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Húr mérő Gamma Tension Tester

20 660 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Gamma Tension Tester

20 660 Ft Gamma Tension Tester
    ST14370
Tapasztalja meg a csúcsminőségű precizitást a Gamma Tension Testerrel Fokozza játékát a...több

Tapasztalja meg a csúcsminőségű precizitást a Gamma Tension Testerrel

Fokozza játékát a teniszpályán egy olyan szerkezettel, amely a pontosságot a legfontosabb prioritássá teszi - a Gamma húrfeszültségmérővel. Ezt a kézi feszültségmérő készüléket kifejezetten arra tervezték, hogy pontosan mérje a teniszütő húrjaira kifejtett erőt - ez a professzionális játékosok, edzők és ütőszervizek számára nélkülözhetetlen eszköz.

Azonnali és pontos leolvasás

Az új és ergonomikus kialakítású, nagy, könnyen leolvasható skálával rendelkező Gamma húrfeszültségmérő többet ígér, mint egy átlagos húrfeszültségmérő. A piacon kapható konkurens termékekhez képest azonnali eredményeket biztosít nagyobb pontossággal. Egyetlen gyors méréssel az aktuális húrfeszültségre vonatkozó információt nyújt az Ön számára, így alkalmazkodhat és stratégiát dolgozhat ki, hogy minden alkalommal a legjobb ütést üsse.

A húrfeszesség-veszteség figyelése a túlórában

A Gamma húrfeszültségmérő nemcsak a kezdeti húrfeszültséget méri, hanem annak idővel bekövetkező relatív csökkenését is. Ez az adat különösen értékes lesz a játékosok számára, hogy jobban megértsék az ütőjüket, és megjósolhassák annak teljesítményét a pályán.

Termék szám: ST14370
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.