Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor

20 660 Ft
Gyártói kód: 10665
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
1 db

SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor

20 660 Ft SKLZ Reactive Agility Cone - multicolor
    ST91711
Emelje meg edzésjátékát az SKLZ Reaktív Agility Kúppal - Többszínű Készülj fel arra, hogy új...több

Emelje meg edzésjátékát az SKLZ Reaktív Agility Kúppal - Többszínű

Készülj fel arra, hogy új szintre emeld edzésrutinodat a robusztus és dinamikus SKLZ Reactive Agility Cone szettel. A készlet kihagyhatatlan edzéseszköz a sportok szerelmesei számára, akik szeretnék kiszélesíteni agilitási tartományukat és fokozni sportteljesítményüket.

A termék jellemzői

Ez a készlet nyolc agility kúpot tartalmaz, amelyek négy vibráló árnyalatot mutatnak be, feldobva minden edzést a színfoltokkal és a stílusukkal, miközben segítik a gyors vizuális felismerést. Minden kúp különböző számú, így biztosítva az edzések végtelen testreszabhatóságát. A készlethez kapcsolódó egyik figyelemre méltó kiválóság a biztonságos kialakítás. A kúpok rugalmas és tartós anyagból készültek, úgy tervezték, hogy ütközéskor engedjenek, minimalizálva a sérülés kockázatát a nagy intenzitású gyakorlatok során. Minden egyes kúp pompásan megmunkált, rugalmasságot és hosszú élettartamot ígér.

Az SKLZ Reactive Agility Cone előnyei

Az SKLZ Reactive Agility Cone készlet több mint vonzó; ez egy lépés a sikeres, kiegyensúlyozott edzésprogram felé. Az agility kúpok beépítése az edzésekbe segít javítani a koordinációt, fürgén manőverezni a szűk helyeken, és eszkalálni a reakcióidőt, felerősítve a teljesítményt a különböző sporttevékenységekben. Alkalmazza ezeket a kúpokat versenygyakorlatokhoz, lábmunka-edzéshez, sebességszabályozáshoz és még sok más gyakorlathoz. Engedje szabadjára a fantáziáját, és változatosabbá tegye fitneszprogramját az SKLZ segítségével.

Az SKLZ-ről

Az SKLZ egy vezető márka, amely a teljesítményfokozó sporteszközök szállításában jeleskedik. Ha bővebb tapasztalatot szeretne szerezni termékcsaládunkról, látogasson el weboldalunkra, és fedezze fel az SKLZ világát.

Termék paraméterek

- Mennyiség: Mennyiség: 8 - Fő szín: Multicolor - Gyártói kód: - Gyártói kód: 8 - Fő szín: Multicolor: 10665 Összefoglalva, az SKLZ Reactive Agility Cone egy átalakító kiegészítője az edzőterének. Lehetővé teszik a sokoldalú fitneszbevonást, elősegítve a kiváló atlétikai siklást és gyorsaságot. Újítsa fel edzésgyakorlatait még ma, és tapasztalja meg az újradefiniált sportolási rutint.

Termék szám: ST91711
Szám (darab): 8
Fő szín: sokszínű
Termékkód: 10665
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.