Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

16 880 Ft
Gyártói kód: NSK000077
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
2 db

SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

16 880 Ft SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p
    ST73441
SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P - Hozzon izgalmat és változatosságot az edzésekhez!...több

SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P - Hozzon izgalmat és változatosságot az edzésekhez!

Növelje ügyességét, gyorsaságát és általános atlétikai potenciálját a SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P-vel. Ez a 20 kúpból álló készlet sokoldalú választás minden olyan sportoló, edző vagy személyi edző számára, aki számos gyakorlatot és kihívást szeretne beépíteni edzésprogramjába. Ezek az élénk sárga kúpok, amelyek NSK000077 gyártói kóddal büszkélkedhetnek, a praktikum, a tartósság és a láthatóság páratlan keverékét nyújtják. Nézzünk bele mélyebben azokba a tulajdonságokba, amelyek ezeket a kúpokat a sportedzés felszereléseinek élvonalába helyezik.

Páratlan LÁTÓSÁG és KIVÁLÓSÁG

Élénk sárga színükkel ezek az agility kúpok kiváló láthatóságot biztosítanak. Így akár beltéri létesítményben, akár füves pályán edzel, biztos lehetsz benne, hogy könnyen azonosíthatod a készletedet, és a lehető legkönnyebben navigálhatsz a gyakorlatok között. Továbbá a masszív kialakítás garantálja a tartós teljesítményt, miközben ellenáll az elemek vagy a tartós használat okozta kopásnak.

SZÁMOS SPORTÁGHOZ ÉS GYAKORLATHOZ

Akár focival, labdarúgással, kosárlabdával foglalkozik, akár egyszerűen csak a fitnesz szerelmese, aki rendszeres edzéseket végez, az agility kúpok tökéletes eszközt jelentenek. A SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES segítségével hatékony gyakorlatok és gyakorlatok sokaságát készítheti el, javítva a koordinációt, a gyorsaságot és az egyensúlyt. Rudakkal való használatra is adaptálhatók, így kibővített lehetőségeket kínálnak a dinamikus edzésprogramok kialakításához.

AZ SKLZ MÁRKA

Az SKLZ márkával biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű sportedző eszközöket kap, amelyek kiállják az idő próbáját. A sportteljesítmény és az edzőfelszerelések terén úttörő szerepet játszó SKLZ folyamatosan újít, biztosítva, hogy a sportolók minden szinten elérjék és túlszárnyalják teljesítménycéljaikat. A mozgékonyság edzésének területén az SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P megerősíti a márka elkötelezettségét, hogy segítse a sportolókat a fejlődésben, a kiválóságban és az edzés örömében. Emelje agility edzését a következő szintre, fokozza sportteljesítményét,

Termék szám: ST73441
Fő szín: sárga
Termékkód: NSK000077
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.