Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Erősítőgumi Tiguar Power Band III

11 230 Ft
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Erősítőgumi Tiguar Power Band IV
Tiguar Power Band IV
több
Elérhető mennyiség:
2 db

Tiguar Power Band III

11 230 Ft Tiguar Power Band III
    ST74853
Tiguar Power Band III - Maximális ellenállás és tartósság Speciális ellenállóképességi szalag...több

Tiguar Power Band III - Maximális ellenállás és tartósság

Speciális ellenállóképességi szalag haladó sportolóknak

Használja ki teniszedzésének teljes potenciálját a Tiguar Power Band III segítségével. Ezeket az edzőszalagokat kifejezetten a haladó teniszezők számára tervezték, nagy ellenállást biztosítva az erő- és erőnléti gyakorlatokhoz. Olívazöld színe és masszív felépítése vizuálisan is vonzó választássá teszi, amely ráadásul tartósnak is készült. Az olyan kiemelkedő jellemzőkkel, mint az eredeti grafikus ellenállásjelölő rendszer, ez egy olyan befektetés, amely a szó szoros értelmében az extra mérföldet nyújtja az Ön számára.

Sokoldalúság a kialakításba ágyazva

A Tiguar Power Band III számos felhasználási lehetőségével tökéletes a fejlesztéshez és a rehabilitációhoz egyaránt. Használja a játék előtti bemelegítés részeként, nyomja ellenállása ellen, hogy felébressze izmait. Alternatív megoldásként az edzésed befejezéseként végezz mélynyújtó és hajlékonysági gyakorlatokat a lehűléshez. Sérülés után rehabilitál, vagy bizonyos izmokat szeretne erősíteni? A Power Band ebben is segíthet.

Az intelligens grafikák kiveszik a találgatásokat az edzésből

Nem kell többé azon töprengenie, hogy milyen szintű nyújtásra kell törekednie. A Power Band III innovatív grafikus ellenállásjelölő rendszerrel rendelkezik, amely tudatja Önnel, hogy az optimális nyújtás érdekében mennyivel nagyobb erőfeszítést kell tennie edzései során.

Termék szám: ST74853
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.