Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tréning akadály Pro's Pro Hurdle 9" - orange

3 300 Ft
Gyártói kód: V232
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

3 300 Ft Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - narancssárga: A pályán nyújtott teljesítmény koordinálásához. Bemutatjuk...több

Pro's Pro Hurdle 9" - narancssárga: A pályán nyújtott teljesítmény koordinálásához.

Bemutatjuk a Pro's Pro Hurdle 9" élénk narancssárga színben, egy magas színvonalú edzéskiegészítőt, amely segít új szintre emelni a pályán nyújtott teljesítményedet. A praktikusság és a gyorsaság ideális keverékével büszkélkedő akadály átfogó edzéseszközként szolgál azon sportolók számára, akik az edzés során szeretnék javítani koordinációs képességeiket.

Tartós, könnyű kialakítás

Ez az edzőakadály könnyű, mégis masszív konstrukciót mutat be, amely zökkenőmentes és zökkenőmentes használatot biztosít az intenzív edzések során. A tartósság szem előtt tartásával szakszerűen megtervezett Pro's Pro Hurdle tartós teljesítményt nyújt a hosszú távú használathoz. Sziklaszilárd tartóssága ellenére hihetetlenül könnyű, lehetővé téve a könnyű szállítást az útközbeni edzéshez, bárhol és bármikor.

Tökéletes méretek az atlétikai edzéshez

A gondosan kiszámított, körülbelül 24 cm-es magasságával és nagyjából 46 cm-es szélességével a Pro's Pro Hurdle 9" minden mérethez és korosztályhoz megfelel. Maximális könnyedséget biztosít a sportolók számára, hogy beépíthessék edzési forgatókönyveikbe anélkül, hogy megzavarná a ritmusukat vagy a teljesítményüket.

Könnyű és biztonságos használat

A biztonság döntő tényező a megfelelő edzőeszköz kiválasztásakor, és a Pro's Pro Hurdle 9" pontosan ezt biztosítja. A sima felületű, nem fenyegető kialakítása minimálisra csökkenti a véletlen sérülések kockázatát, így biztonságos edzéseket biztosít minden kaliberű sportoló számára.

Csomagolás és gyártói kód

A Pro's Pro Hurdle 9" - Orange a biztonságos szállítás érdekében egyenként csomagolva, dobozonként egy darabot tartalmaz. A termék gyártói kódja V232.

Dobja fel edzéseit a Pro's Pro Hurdle 9" - narancs színű akadállyal

Hozzon innovációt és színt az edzésekhez a Pro's Pro Hurdle 9" - Orange segítségével. Szerelkezz fel ezzel az akadállyal, és javítsd a koordinációt, a mozgékonyságot és a sebességet, művelve azt a teljesítményszintet, amely az egekbe emeli a hatékonyságodat a pályán. Itt az ideje, hogy fokozd edzésjátékodat ezzel a profi akadállyal.

Termék szám: ST93351
Termékkód: V232
Csomagolás (darabszám): 1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.