Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Yonex Poly Tour Fire (200 m) - Fekete

84 140 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

77 230 Ft Megtakarítás 8 %
Gyártói kód: PTF-007
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék tartalmazza az ingyenes szállítást
Csomagfeladás: 72 órán belül
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 71 830 Ft
77 230 Ft Yonex Poly Tour Fire (200 m) - Fekete
    ST73495.1
Kiemelt Termék
Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Fekete

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Fekete

91 460 Ft
82 890 Ft
Megtakarítás 9%
Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Szürke

Tenisz húr
Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Szürke

91 460 Ft
84 780 Ft
Megtakarítás 7%
Tenisz húr Yonex Rexis (200 m) - Fekete

Tenisz húr
Yonex Rexis (200 m) - Fekete

91 460 Ft
82 890 Ft
Megtakarítás 9%
Tenisz húr Yonex Rexis (200 m) - Fehér

Tenisz húr
Yonex Rexis (200 m) - Fehér

91 460 Ft
82 890 Ft
Megtakarítás 9%
Yonex Poly Tour Fire (200 m) - Fekete: A belső erő felszabadítása Bemutatjuk a Yonex Poly Tour...több

Yonex Poly Tour Fire (200 m) - Fekete: A belső erő felszabadítása

Bemutatjuk a Yonex Poly Tour Fire-t - egy olyan teniszhúr, amely megtestesíti a tartósságot, az irányítást és a dinamizmust. Ennek a teniszhúrnak a csúcsminőségű kialakítása és kifogástalan teljesítménye ideális azok számára, akik kiváló kontrollt keresnek ütésük dinamikája felett. Feltűnő fekete esztétikája eleganciát és stílust kölcsönöz teniszfelszerelésének.

Páratlan erő és tartósság

A Yonex Poly Tour Fire robusztus monofilszálas szerkezettel készült, így a Yonex Poly Tour Fire a lehető legnagyobb tartósságot garantálja. Ezt a teniszhúrt úgy tervezték, hogy ellenálljon a kihívást jelentő körülményeknek és az intenzív ütéseknek, míg 1,25 mm-es vastagsága tovább növeli az erejét, így megbízható és tartós teljesítményt nyújt.

Dinamikus kontroll és teljesítmény

A Yonex Poly Tour Fire húrszalaggal csatornázd le erőteljes ütéseid nyers dinamikáját. A SIF technológiával kifejlesztett, növeli a húr mozgását és több pörgést kölcsönöz a labdának. Ezek a tulajdonságok az erő és a kontroll optimális egyensúlyát teremtik meg, lehetővé téve, hogy precíz és következetes ütéseket produkáljon.

Sima profil a fokozott játékhoz

A teniszhúr sima profillal rendelkezik 200 m hosszú orsón, amely tökéletes azok számára, akik a zökkenőmentes labdaérintést és -érzetet részesítik előnyben. Kopoliészter anyaga kivételes rugalmasságot és kiváló reakciókészséget garantál, ami még nagyobb magasságokba repíti játékát.

Termék szám: ST73495.1
Termékkód: PTF-007
Szín: Fekete
Húr hossza (m): 200
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kontroll, dinamikus, erő
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.