Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Fekete

91 460 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

82 890 Ft Megtakarítás 9 %
Gyártói kód: PTST-730
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék tartalmazza az ingyenes szállítást
Csomagfeladás: 72 órán belül
variánsok:
Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Szürke
Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Szürke
Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (12 m) - Szürke
Yonex Poly Tour Strike (12 m) - Szürke
Tenisz húr Yonex Poly Tour Strike (12 m) - Fekete
Yonex Poly Tour Strike (12 m) - Fekete
több
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 2 db 77 090 Ft
82 890 Ft Yonex Poly Tour Strike (200 m) - Fekete
    ST15602.1
Yonex Poly Tour Strike (200m) - fekete: Teniszhúr agresszív játékosoknak: A végső teniszhúr:...több

Yonex Poly Tour Strike (200m) - fekete: Teniszhúr agresszív játékosoknak: A végső teniszhúr: Agresszív játékosok számára

Bemutatjuk a kiváló Yonex Poly Tour Strike-ot, egy versenyszintű teniszhúrt, amely páratlan kontrollt, erőt és tartósságot kínál. Ezt a széles körben ismert fekete teniszhúrt olyan profi ikonok ünneplik kiváló minőségéért és teljesítményéért, mint Caroline Garcia és Denis Shapovalov.

Kiváló minőségű szerkezet és anyag

A Yonex Poly Tour Strike teniszhúrokat aprólékosan felépítették és tervezték, rendkívül tartós kopoliészter felhasználásával. A monofil szerkezet figyelemre méltó kopásállóságot biztosít és növeli az erősséget, így olyan strapabíró húrra számíthat, amelyre számíthat.

Dinamikus jellemzők a győztes játékokért

Ezek a húrok két méretben, 1,25 mm-es és 1,20 mm-es méretben kaphatók, így a játékosok rugalmasságot és az egyedi játékstílusukhoz igazodó választási lehetőséget kapnak. Sima profiljával a Yonex Poly Tour Strike kiváló precizitást, kontrollt és konzisztenciát biztosít minden ütésnél, ami a versenyszerű játékokban döntő lehet.

Optimalizált ütőerő és kontroll

Ami a Yonex Poly Tour Strike-ot kiemeli a többi közül, az az általa hasznosított erő és az általa lehetővé tett dinamizmus kombinációja. A húr tulajdonságainak hihetetlenül alacsony bomlását biztosítja, lehetővé téve, hogy ütéseid hosszabb időn keresztül megőrizzék magas intenzitásukat. Ez teszi a Yonex Poly Tour Strike-ot ideális választássá az agresszív játékstílusokhoz, tagadhatatlan előnyt biztosítva a pályán.

Kivételes húrfeszültség-karbantartás

A Yonex Poly Tour Strike kiváló húrfeszesség-fenntartó tulajdonsággal büszkélkedhet. A hosszabb ideig tartó feszültség optimális erőátvitelt és teljesítményt biztosít a mérkőzések során, még kihívást jelentő körülmények között is.

Termék szám: ST15602.1
Termékkód: PTST-730
Szín: Fekete
Húr hossza (m): 200
Húr profil: puha
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: kontroll, dinamikus, feszültség fenntartása
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.