Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz húr Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - black

Utolsó ár: 6 130 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
6 320 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

Végső ár: 6 130 Ft Megtakarítás 3 %
Gyártói kód: TS120BK
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
TÖBBET OLCSÓBBAN:
Mennyiség Egységár
tól/től 3 db 5 710 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
Tenisz húr Tecnifibre X One Biphase (12 m) - black

Tenisz húr
Tecnifibre X One Biphase (12 m) - black

9 070 Ft
8 400 Ft
Megtakarítás 7%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Luxilon Alu Power 128 RG (12,2 m) - blue/white
Tenisz húr Luxilon Alu Power 128 RG (12,2 m) - blue/white

Tenisz húr
Luxilon Alu Power 128 RG (12,2 m) - blue/white

9 620 Ft
7 540 Ft
Megtakarítás 22%
Tenisz húr Gamma Live Wire XP (12,2 m)

Tenisz húr
Gamma Live Wire XP (12,2 m)

9 070 Ft
8 400 Ft
Megtakarítás 7%
PROMÓCIÓ
Tenisz húr Babolat Xcel (12 m)

Tenisz húr
Babolat Xcel (12 m)

9 620 Ft
7 540 Ft
Megtakarítás 22%
Tenisz húr MSV Technora 100 (14 m) - natural

Tenisz húr
MSV Technora 100 (14 m) - natural

8 150 Ft
7 450 Ft
Megtakarítás 9%
6 130 Ft Gosen Polylon Sidewinder (12.2 m) - black
    ST64059.1
Gosen Polylon Sidewinder (12,2 m) - Fekete Bemutatjuk a Gosen Polylon Sidewinder-t, egy...több

Gosen Polylon Sidewinder (12,2 m) - Fekete

Bemutatjuk a Gosen Polylon Sidewinder-t, egy kivételes teniszhúrt, amelyet az extrém forgásokért rajongó játékosok számára terveztek. Nagy tartóssága, párosulva egyedülálló tulajdonságaival, a sportfelszerelés nélkülözhetetlen darabjává teszi azok számára, akik exponenciális javulást keresnek játékukban. Ez a húr kizárólag a játékosok szem előtt tartásával készült, fokozva az általános teniszélményt.

Egyedülálló kialakítás és kiemelkedő tartósság

A Gosen Polylon Sidewinder monofilszál felhasználásával készült, amely anyag a végső rugalmasságáról és szilárdságáról ismert. Továbbá a fekete szín elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz neki, ami tökéletes ahhoz, hogy lenyűgözze ellenfeleit a pályán. Robusztus felépítésének köszönhetően ez a húr tartósnak készült, és újra és újra hihetetlen teljesítményt nyújt Önnek.

Termék szám: ST64059.1
Termékkód: TS120BK
Húr hossza (m): 12,2
Húr profil: módosított profil
Szerkezet: monofil
Anyag: Ko-poliészter
Tulajdonságok: erő pörög
Fő szín: fekete
A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni...több
Hogyan válasszunk teniszhúrt

A húr minden ütő szíve. Egy jól megválasztott és jól elhelyezett húr segít a legtöbbet kihozni a játékból. Egy kezdő játékos nem feltétlenül lesz tisztában a húr rendkívüli fontosságával, amellyel játszik. Valószínűleg vesznek egy már gyárilag fűzött ütőt. A játék készségének fejlődésével, és ezzel együtt a saját játékod gyengeségeinek és erősebb aspektusainak tudatosításával el kell kezdeni a különböző típusú húrok tesztelését. Érdemes kísérletezni különböző húrfeszítésekkel is, hogy az ütőt a játék stílusához maximálisan hozzá lehessen igazítani.


Tehát pontosan milyen típusú tenisz húrok léteznek? Eladók természetes , sokszálú , poliészter , szintetikus és hibrid húrok is. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük az egyes játékosok játékstílusával. A természetes húrok nagyobb erőt és kényelmet biztosítanak, és hosszabb ideig feszesek maradnak. Lehetővé teszik a jobb irányítást és a nagyszerű érzést ütéskor, rendkívül rugalmasak és jól semlegesítik a rezgéseket, de nem jellemző rájuk a túlzott tartósság, ezért gyakran repednek. Tehénbélből készülnek, és elkészítésük akár hét napot is igénybe vehet. Ezek a húrok kiváló minőségűek, ezért többnyire a legjobb játékosok használják őket. Jelenleg főként hibrid formában használják őket, azaz kétféle húr - természetes és poliészter - kombinációjában. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal gazdagítja ezt a keveréket.
A természetes huzal tulajdonságai hasonlóak a többszálas huzalokhoz. Jelentős erőt, valamint magas szintű kényelmet adnak a játékosnak ütéskor emellett védik a kezet a sérülésektől. Másfelől nem túlságosan tartósak, és nem adnak teljes kontrollt az ütés felett. Nagyszerű választás gyerekeknek, junioroknak és kezdőknek.


A leggyakrabban használt húrtípus a poliészter vagy a kopoliészter. Kivételes tartósság, jó ütésszabályozás és könnyű pörgetés jellemzi. Hátránya a feszesség gyors elvesztése. Az ebbe a kategóriába tartozó húrok tökéletesek azoknak a játékosoknak, akik versenyszerűen teniszeznek, valamint haladó amatőröknek, akiknek jobban kell irányítaniuk a labdát, és akik általában az alapvonalról szeretnek játszani. Ezek a húrok nem jók kezdőknek, akik a kényelmet és a könnyű játékot preferálják. A kezdőknél célszerű szintetikus huzalokat használni. Olcsóbbak, és jellemzőik az átlagos tartományon belül vannak. Nem mondhatjuk, hogy a legtartósabb típusú huzalok, és nem biztosítják a kimagasló labdairányítást, de jelentős erőt generálnak, viszonylagos kényelemérzetet biztosítanak és hosszabb ideig feszesek maradnak. A hibrid húr szintén érdekes fejlesztés, amelyet a legprofibb játékosok egyre inkább használnak. A hibrid húrok lehetővé teszik a két típusú húr legjobb tulajdonságainak kombinálását. Ennek köszönhetően magas szintű irányítással, nagy terhelhetőséggel, könnyen elérhető pörgetéssel, könnyű ütések végrehajtásával, valamint játék közbeni komfortérzettel rendelkezhetsz.


Mindegyik húrnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, mint például a feszesség (a húr megfeszítésének ereje) és vastagsága (átmérője). A huzal feszességét kilogrammban fejezik ki. Az átlagos tartomány 20 és 30 kg között van. Az alacsonyabb érték nagyobb ütési erőt, nagyobb kényelmet biztosít a játék során, ugyanakkor kevesebb irányítást lesz lehetővé a labda felett, és gyakoribb a húrok pozíciójának változása, ami gyorsabb kopáshoz vezet. A nagyobb feszesség nagyobb irányítást biztosít a labda felett, de kevesebb az erő és a kényelem a játék közben. A húr feszültsége az egyéni preferenciáktól és az egyes játékosok játékkészségétől függ. A húr vastagsága egy másik paraméter, amely befolyásolja a játék minőségét. Vékonyabb és vastagabb húrok is kaphatók. Mindegyik befolyásolja az ütés erejét, a labda irányítását, a játék kényelmét és a húr élettartamát. Ne feledd, hogy a teniszhúrok, mint minden más felszerelés, elhasználódnak, és ki kell cserélni őket. Nem várhatsz addig, amíg az anyaga teljesen elkopik, és a húr elszakad játék közben. Amikor úgy érzed, hogy az ütésed elvesztette az erdeti minőségét, akkor ideje cserélni a húrt. Kíváncsi vagy, milyen gyakran kell cserélni a húrokat? A profik minden meccs után megcsinálják. A hetente egyszer vagy kétszer játszó amatőrök ezt háromhavonta megtehetik. Ha elolvastad a fenti információkat, akkor jó úton haladsz a megfelelő húr kiválasztásában. Üzletünk mindenféle húrok széles választékát kínálja. A Te igényeitől függően egyedi csomagokban, úgynevezett készletekben és tekercsekben, azaz gyűjtőcsomagokban is értékesítjük őket. Még mindig bizonytalan vagy a választásában? Olvasd el útmutatónkat, hogy kiderüljön, hogyan válaszd ki a megfelelő húrt. Tapasztalt munkatársainkkal is konzultálhatsz a megfelelő húr kiválasztásában.

A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.