Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Kúp Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

2 110 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

1 800 Ft Megtakarítás 15 %
Gyártói kód: V218B
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

1 800 Ft Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue
    ST80188
Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal 1P - sötétkék: Fokozza az edzéseket professzionális...több

Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal 1P - sötétkék: Fokozza az edzéseket professzionális felszereléssel!

Akár profi edző vagy, akár csak a személyes edzéseid hatékonyságát szeretnéd növelni, a Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal sötétkék színben egy sokoldalú eszköz, amelyet hozzáadhatsz az edzésprogramodhoz. Feltűnő sötétkék színével és 38 cm-es magasságával biztosan professzionális hangot kölcsönöz a rutinodnak.

Stabil kialakítás és tartós anyagok

Gyártói kód - V218B

A Pro's Pro jelölőkúp kiváló minőségű, tartós anyagból készült, így biztosítva, hogy ellenálljon az intenzív edzések megpróbáltatásainak. Könnyű, mégis robusztus, ez a kúp tartós használatot is kibír, így Ön az edzésre koncentrálhat anélkül, hogy aggódnia kellene a felszerelés teljesítménye miatt.

Jellemzők és használhatóság

A 38 cm magasan álló kúp kiváló láthatóságot biztosít, és ideális a különböző gyakorlatok széles skálájához. Kialakítása lyukakat tartalmaz, így rudakkal együtt akadályok létrehozására is használható, így változatosabbá és kihívást jelentőbbé téve edzésprogramját.

Sötétkék szín

Szemet gyönyörködtető sötétkék színe nem csak egy csipetnyi élénkséget ad az edzéshez, hanem a láthatóságot is fokozza, így biztosítva a biztonságot a gyakorlatok során és a gyors helymeghatározást az edzésfelállásban bekövetkező beállítási változások esetén.

A termék sokoldalúsága

A futóutak irányításától, a mozgékonyság javításától vagy akár a minisportokban kapufaként való használatától kezdve ez a termék multifunkcionálisnak bizonyul. Függetlenül attól, hogy profi edző vagy sportrajongó, a Pro's Pro jelölőkúp mélységet és sokoldalúságot adhat edzéseihez, játékaihoz és gyakorlataihoz. Összefoglalva, a Pro's Pro jelölőkúp lyukakkal 1P sötétkék színben egy nélkülözhetetlen edzési segédeszköz. Hosszú élettartamot, funkciót és egy csipetnyi színt biztosít, és úgy tervezték, hogy sportágtól vagy szakágtól függetlenül javítsa edzésprogramját. Fokozza edzésjátékát ezzel a professzionális minőségű jelölőkúppal.

Termék szám: ST80188
Termékkód: V218B
Fő szín: sötétkék
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.