Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz táska Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

50 360 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

44 230 Ft Megtakarítás 12 %
Ütők száma (a gyártó szerint): 15
Hőszigetelő zsebek: 1
Zsebek a kiegészítőkre : 1
Gyártói kód: WR8021303001
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
Elérhető mennyiség:
4+ db

Wilson ELITE 15 PK - black/bronze

44 230 Ft Wilson ELITE 15 PK - black/bronze
    ST93998
Wilson ELITE 15 PK tenisztáska - Fekete/bronz színben Bemutatjuk a Wilson ELITE 15 PK táskát...több

Wilson ELITE 15 PK tenisztáska - Fekete/bronz színben

Bemutatjuk a Wilson ELITE 15 PK táskát - egy klasszikus, stílusos és praktikus táska, amely minden ambiciózus teniszező tárolási igényeinek kielégítésére készült.

Példaértékű kapacitás és szervezettség

Ez a táska lenyűgöző, akár 15 ütő tárolókapacitásával büszkélkedhet. Három tágas fő rekesszel rendelkezik, amelyek bőséges helyet biztosítanak minden felszerelésének. Az egyik rekesz hőszigeteléssel van ellátva, hogy megvédje ütőit és húrjait a szélsőséges hőmérséklettől, így ez a táska bármilyen időjárási körülmények között tökéletes.

Innovatív tervezési jellemzők

A Wilson ELITE 15 PK a tágas belső tér mellett egy további cipzáras külső zsebbel is rendelkezik a kisebb kiegészítők számára. A kiváló minőségű, foltálló anyagból készült táska meccsről meccsre remekül néz ki. Az innovatív függőleges fogantyú lehetővé teszi a függőleges tárolást, optimalizálva a helyet és a kényelmet a pályán és azon kívül is. Mellékelve van még egy rendkívül praktikus, állítható, ergonomikus pántpár a kényelmes hordozás érdekében, valamint egy kényelmes kézi hordozószíj, amely összekapcsolható.

Elegáns esztétika, tartós felépítés

A táska fekete és bronzszínű kialakítása elegáns és időtlen vonzerőt sugároz. A minden részletet kiemelten kezelő, gondosan megépített táska nem csak funkcionális, hanem a teniszfelszerelésed stílusos kiegészítője is. Ha olyan táskát keresel, amely megfelel a játék iránti elkötelezettségednek és szeretetednek, akkor a Wilson ELITE 15 PK a tökéletes választás. Mérete, funkciói és stílusos kialakítása miatt a komoly teniszezők számára kihagyhatatlan kiegészítő. Ne habozzon - emelje játékát még ma a Wilson minőségével és tartósságával.

Termék szám: ST93998
Fő szín: fekete
Termékkód: WR8021303001
Ütők száma (a gyártó szerint): 15
A rekeszek száma: 3
Hőszigetelő zsebek: 1
Zsebek a kiegészítőkre : 1
Cipőtartó: nem
Cipőzseb: nem
Támasz: 2
Méretek: 76/33/35,6
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.