Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

SKLZ Mobility Bar

Utolsó ár: 48 940 Ft
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
Végső ár: 48 940 Ft
Gyártói kód: MCMB-001 V1
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
A termék nem érhető el
Ez a termék jelenleg nem érhető el, de a következők érdeklehetnek:
NEKED KIVÁLASZTVA
48 940 Ft SKLZ Mobility Bar
    ST73416
SKLZ Mobility Bar: Fokozza a teljesítményt és a regenerálódást Ha olyan eszközt keresel, amely...több

SKLZ Mobility Bar: Fokozza a teljesítményt és a regenerálódást

Ha olyan eszközt keresel, amely holisztikus fizikai fejlődésedet szolgálja és segíti a gyors regenerálódást, akkor ne keress tovább, mint az SKLZ Mobility Bar. Ideális a tenisz szerelmesei számára, mivel tökéletes egyensúlyt biztosít a stabilitás, a rugalmasság és az erő között, hogy előnyre tegyen szert a pályán.

Innovatív kialakítás az átfogó edzéshez

Ez a sokoldalú, elegáns feketére fényezett edzőeszköz egyedülálló módon úgy lett kialakítva, hogy a felsőtestre összpontosítson. A szokásos fitneszprogramokon túlmutatva az SKLZ Mobility Bar elősegíti az erőt és a kondíciót, amely elengedhetetlen az erőteljes szervák és visszaadások kivitelezéséhez. Ha beépíti a rutinjába, nyilvánvaló javulást tapasztalhat a reakcióidőben, a mozgékonyságban és a pályán nyújtott teljesítményben.

Helyreállítás és rehabilitáció

A teniszjátékod erősítése mellett a Mobility Bar megbízható társad a felépülés és a rehabilitáció terén is. Aprólékos munkával úgy tervezték, hogy segítse az izmok helyreállítását, felgyorsítja a regenerációs folyamatot, lehetővé téve, hogy gyorsan visszatérhessen a játékba. Akár bemelegít, akár lehűl, az SKLZ Mobility Bar biztosítja, hogy teste mindig játékra kész legyen.

Termék szám: ST73416
Termékkód: MCMB-001 V1
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.