Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Zokni Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Fehér, Fekete

5 960 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

5 190 Ft Megtakarítás 13 %
Gyártói kód: IC1310
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 72 órán belül
5 190 Ft Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Fehér, Fekete
    ST92273.1
Adidas Cushioned Crew zokni 3P - fekete/fehér Lépj be a stílusba és a kényelembe az Adidas...több

Adidas Cushioned Crew zokni 3P - fekete/fehér

Lépj be a stílusba és a kényelembe az Adidas Cushioned Crew Socks 3P - fekete/fehér színű zoknival. Ezek az aprólékosan megtervezett zoknik az Adidas kiváló minőség és divatos trendek iránti elkötelezettségének védjegyét hordozzák.

Prémium illeszkedés és kényelem

Ezek a zoknik kifogástalan illeszkedést biztosítanak, szorosan körbeölelik a lábadat a maximális kényelem érdekében. Kiválóan puha és kényelmes anyagból készült, amely kellemes a bőrnek. Ezek a zoknik megerősített boltozat- és lábfejrészekkel is rendelkeznek, amelyek fokozzák a kényelmet. Akár sétál, kocog, vagy egyszerűen csak lazít; ezek a zoknik tökéletes párnázást biztosítanak a lábának az egész napos kényelem érdekében.

Tökéletes szellőzés

Az Adidas Cushioned Crew zoknikat úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet tartsák szem előtt. A beépített szellőzőbetétek optimális légáteresztő képességgel biztosítják, hogy lábaid hűvösek és frissek maradjanak. Az izzadtság és a hő hatékonyan elvezetésre kerül, így biztosítva a legkényelmesebb élményt, akár az utcán, akár a pályán vagy.

Kiváló ütéselnyelés

A kiváló párnázottsággal rendelkező zoknik csökkentik a lábadat érő hatásokat, megvédve azt a fizikai tevékenységek közbeni esetleges károsodástól. Nagyszerű lengéscsillapítást biztosítva megőrzik lábad egészségét és szerkezetét, csökkentve a sérülések kockázatát.

Anatómiailag tervezett

Minden pár zokni anatómiailag úgy van kialakítva, hogy lábra szabott legyen, így biztosítva a tökéletes illeszkedést. Ez az egyedi kialakítás növeli a funkcionalitást, mivel csökkenti a nyomáspontokat és megakadályozza a zokni összecsúszását, így egész nap kényelmes marad.

A csomag 3 pár zoknit tartalmaz

Vásárlása három párat tartalmaz a
Termék szám: ST92273.1
zokni hossza: térdzoknik
Termékkód: IC1310
Szín: Fehér, Fekete
Pár: 3 pár
Anyag: 62% bawełna, 36% poliester, 1% elastan, 1% poliamid
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.