Ingyenes kiszállítás 51199 Ft  felett
Ingyenes kiszállítás 51199 Ft felett
Visszatérítés 30 nap
Visszatérítés 30 nap
Több mint 17000 termék
Több mint 17000 termék

Tenisz napellenző Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

20 970 Ft

Az ajánlott fogyasztói ár

14 050 Ft Megtakarítás 33 %
Gyártói kód: K60K610670-YAF
Vásárolj és spórolj a
Hűségprogrammal
Csomagfeladás: 48 órán belül
variánsok:
Tenisz napellenző Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
több
Elérhető mennyiség:
3 db

Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

14 050 Ft Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white
    ST88437
Calvin Klein Must TPU logós napellenző - Világos fehér Tapasztald meg a stílus, a kényelem és...több

Calvin Klein Must TPU logós napellenző - Világos fehér

Tapasztald meg a stílus, a kényelem és a funkcionalitás tökéletes keverékét a Calvin Klein Must TPU logós napellenzővel, amely élénk fehér színben pompázik.

Részletes tervezés és kivitelezés

Ez a Calvin Klein által bemutatott fényűző visor magán viseli a kivételes kézműves munka kézjegyét, amelyért a márka világszerte elismert. A merész és kifejező TPU logó, amely a vizor élénk fehér árnyalatával szemben helyezkedik el, a Calvin Klein divatos szellemiségének szinonimája.

Páratlan kényelem

A kiváló minőségű poliészterből készült visor a tartósságot és a kényelmet példázza. Belseje puha, perforált anyagból készült béléssel rendelkezik, amely jó szellőzést és hatékony nedvességelvezetést biztosít. Akár kedvenc sportodat űzöd, akár strandolsz, vagy egyszerűen csak élvezed a napsütéses napot, ez a napellenző zavartalan kényelmet biztosít a hosszan tartó viseléshez.

Tökéletes illeszkedés és könnyedség

A felhasználók változatos igényeihez igazodva szabott, ez a napellenző hátul állítható pattintós záródással rendelkezik, amely lehetővé teszi a méret könnyű módosítását az optimális illeszkedés érdekében. A pattintós zárás azt is biztosítja, hogy a napellenző még megerőltető tevékenységek közben is biztonságosan a fején maradjon.

Tartós és könnyen karbantartható

A Calvin Klein Must TPU Logo Visor minőségi anyagának és tartós kialakításának köszönhetően könnyen karbantartható kiegészítő. Ez a visor éppoly ellenálló, mint amilyen stílusos, ellenáll a rendszeres viselésnek és mosásnak, így biztosítva, hogy sokáig a kiegészítő gyűjteményed jelentős része maradjon. Ezzel a Calvin Klein Visorral a modernitás, a minimalizmus és a praktikum tökéletes keverékét testesítheted meg. Lépjen ki stílusosan, és védje meg magát a
Termék szám: ST88437
Termékkód: K60K610670-YAF
Fő szín: fehér
Logó színe: ezüst
Anyag: 100% poliészter
A megrendelésed egy uniós bejegyzett társaság nevében helyezed el, így a boltunkban a megrendelés árai ÁFA nélkül jelennek meg. A megrendelés leadása után kapott számlán 0% -os ÁFÁ lesz feltüntetve az árukra.